Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τα νέα του 6ου επίσημου αγώνα της ομάδας του "Δικαιόπολις", για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Χανίων

Ζωντανές τις ελπίδες της, για την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στον όμιλό της, κράτησε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, μετά την επικράτησή της επί της αντίστοιχης των Χανίων, με σκορ 3-1, στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 30ου ΠΠΠΔΣ, που διεξήχθη το Σάββατο, 12-4-2014, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Γιαννιτσών, αφού ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, με εύστοχο πλασέ του Τσόμπιτς. Το γκολ αυτό όμως αντί να λειτουργήσει θετικά για τους επιθετικούς των γηπεδούχων, «λύνοντας» τα πόδια τους από το άγχος του σκοραρίσματος, τους χαλάρωσε τελείως, με αποτέλεσμα οι πάρα πολλές τελικές προσπάθειές τους, να καταλήγουν στα … πουλιά, που βρίσκονταν στα πλατάνια πίσω από την εστία των Χανίων, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτές των Giades και
Τσόμπιτς, που εντελώς μόνοι τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν και την λύση να δίνει τελικά ο Kill Bill, ο οποίος επίσης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 και με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο Giades έκανε γρήγορα το 3-0 έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια και συνεργασία, εκμεταλλευόμενος και την λάθος θέση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ενώ έχασε και την ευκαιρία να πετύχει ένα από τα
πιο όμορφα γκολ του πρωταθλήματος, όταν ξεκινώντας από την άμυνα, πραγματοποίησε μαζί με την μπάλα μία κούρσα 70 μέτρων, με αρκετούς Κρητικούς να τον κυνηγάνε (σύμφωνα με πληροφορίες ήθελαν να τον παραδώσουν στον ιερέα της Αγίας Παρασκευής Νεροκουρού για να διευθετήσουν την αποζημίωση για τις ζημίες που προκάλεσε στο καμπαναριό, στον αγώνα των δύο ομάδων που διεξήχθη στην Κρήτη) κι αυτός να τους ξεφεύγει, πλασάροντας τελικά άστοχα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Με το σκορ στο «ασφαλές» 3-0 και με την ομάδα των Χανίων, να εμφανίζεται αρκετά αποδυναμωμένη σε σχέση με τον αγώνα στην Κρήτη, ο Χατζηπαράς έκανε πολύ γρήγορα τις αλλαγές του, βάζοντας στο παιχνίδι για τα τελευταία 25΄ τη ζωντανή ιστορία της ομάδας. Οι μαζεμένες αλλαγές, που έγιναν σε παίκτες της μεσαίας γραμμής των γηπεδούχων, μάλλον αποδιοργάνωσαν την ομάδα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και ν’ αρχίσουν ν’ απειλούν, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ με το τρελό Παόκι των Χανίων, που έστειλε το γαβράκι των Γιαννιτσών αδιάβαστο, ενώ έχασαν και μία ακόμη πολύ μεγάλη ευκαιρία (παρόμοια με του Τσόμπιτς στο α΄ ημίχρονο) για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, μένοντας τελικά στο 3-1.

Αγωνιστικά και μη

Μεγάλο σέντερ φορ ο Πετράν, κρατούσε απασχολημένους πάντα δύο με τρεις αμυντικούς παίκτες των Γιαννιτσών, ενώ μάταια ανέμενε να τον αντικαταστήσει ο desireακης, ο οποίος κατέφθασε στο γήπεδο με αρκετή καθυστέρηση, αφού σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κρατήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όμηρος των Εννέα Μουσών στη Θεσσαλονίκη.

Το βραβείο για τον καλύτερο πανηγυρισμό σε γκολ κέρδισε το τρελό Παόκι των Χανίων, αφού μετά το γκολ του, πέρασαν οι συμπαίκτες του και του γυάλισαν τα παπούτσια.

Τα σουτ που εξαπέλυσαν στα πουλιά οι παίκτες των Γιαννιτσών, προκάλεσαν την παρέμβαση του Μίμη, της «ψυχής» της ομάδας του Πενταπλατάνου και ομοσπονδιακού θηροφύλακα, ο οποίος έκανε έντονες παρατηρήσεις, υπενθυμίζοντας ότι βρισκόμαστε σε περίοδο που απαγορεύεται το κυνήγι.

Όμορφες παρουσίες στο γήπεδο, καθώς στον πολύ κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, κυριαρχούσε το ωραίο φύλλο και των Χανίων και των Γιαννιτσών.

Αδέρφια παόκια των Χανίων συνάντησε ο Χάτζι και δεν θα μπορούσε να μην βγει μια φωτογραφία μαζί τους την ημέρα που η αγαπημένη τους ομάδα συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής.




Το 44ο έτος της ηλικίας συμπλήρωσε ο Παλτετσανάκης, με τους συμπαίκτες του να του κάνουν δώρο τη νίκη κι αυτός να τους κερνάει το γεύμα στο γ΄ ημίχρονο!!



"Δεύτερο γκολ που μου ακυρώνουν ως offside, θα τρελαθώ" θα έλεγε ο Καρατζότι στον κόουτς των Χανίων, αν τον είχε δίπλα του στο τραπέζι.

Μετά τις επιστροφές αρκετών τραυματιών, έληξε η επιστράτευση για τον Ζαχαρουίτα, ο οποίος απόλαυσε τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Έπεσαν κεφάλια (μοσχαροκεφαλές για την ακρίβεια) στο τρίτο ημίχρονο, καθώς το μενού, που επιμελήθηκε ο Παλτετσανάκης είχε ως κύριο πιάτο αυτό τον εκλεκτό μεζέ, που δύσκολα μπορούν οι φίλοι από την Κρήτη να τον βρουν στο νησί τους.

Ωραία δώρα και λόγια αντάλλαξαν οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων, με αυτόν των Χανίων να είναι και ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς ο παππούς του συμμετείχε ως εθελοντής στις μάχες που δόθηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, με πιο σημαντική αυτή των Γιαννιτσών, που οδήγησε και στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Τεν Κάκε, ως ο άνθρωπος που συνέδεε τις δύο ομάδες, αφού κατά το παρελθόν αγωνίστηκε ως παίκτης και στις δύο.


8 σχόλια:

  1. Ούτε επαγγελματίας δεν θα πετύχαινε τέτοιες λήψεις..ήδη σου ετοιμάζουμε τιμητική πλακέτα..μαζί με αυτήν του Κώστιγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχην ποιος σου είπε ότι δεν είμαι επαγγελματίας και κατά δεύτερο ήρθε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ ότι την οργάνωση της ομάδας δεν την κάνω για να παίζουμε μπάλα, αλλά για να γράφω το ρεπορτάζ και να τραβάω φωτογραφίες...οπότε δεκτή η τιμητική πλακέτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να μην το ξεχάσω, από εδώ και πέρα επειδή η δουλειά είναι επαγγελματική, θα πρέπει να πληρώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτό κυκλοφορεί με τον μπράβο του όλη την ώρα για να προστατεύει τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου αλλάξουμε και το όνομα και να το κάνουμε hatzipollifotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ τον Τανάλια που πάντα ανάλογα με την συγκυρία μου βρίσκει εύστοχα ένα κατάλληλο παρατσούκλι!! Όπως λοιπόν στην περίοδο που σκόραρα συνέχεια (!!!) με ονόμασε hatzigoal, έτσι και τώρα μετά το πλήθος των φωτογραφιών που τράβηξα με βάφτισε hatzipollifotos. Οπότε μέχρι να επανέλθω στους αγωνιστικούς χώρους τέρμα το hatzigoal…

    ΥΓ Στην ανάρτηση μόλις προστέθηκαν και νέες φωτογραφίες, χωρίς έξτρα χρέωση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγνός οπαδός Δικαιόπολι17 Απριλίου 2014 στις 10:46 π.μ.

    Άντε εντάξει. Από φωτογραφική κάλυψη το λύσαμε το θέμα. Το κενό στη δεξιά πλευρά του κέντρου όπου έπαιζε - δεν έπαιζε ο hatzipollifotos πως θα το καλύψουμε;
    Γιατί ακόμη κι όταν έπαιζε κενό υπήρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόεδρε καλη σταδιοδρομια στα διοικητικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή