Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Τα νέα από τους "δανεικούς"

Λίγο έλειψε να χαμογελάσει χθες ο Giades καθώς παραλίγο η ομάδα του, ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως γι’ αυτόν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας κρατάει μόνο 90 λεπτά!! Έτσι παρά το γεγονός ότι στο 70΄ έχανε με σκορ 1-3 από την Ασπίδα Γυψοχωρίου, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε στο 80΄ να μειώσει σε 2-3, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, με την απόδοση του Giades να κινείται σε μέτρια επίπεδα, αφού του κάθισαν «βαριά» τα προεδρικά σουβλάκια που έφαγε την προηγούμενη ημέρα!! Στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας ο ιστορικός Μ. Αλέξανδρος Εσωβάλτων ήταν καταιγιστικός και φιλοδώρησε με έξι γκολ τον γειτονικό Άρη Λιπαρού, με τον φορμαρισμένο τελευταία Kostiga όμως να μην καταφέρνει να μπει στη λίστα με τους σκόρερς!!.

Στο μπάσκετ, ο Stojan, με τη φανέλα του ΑΟΚ Βεροίας δείχνοντας σταθερότητα, πέτυχε άλλους επτά από τους …. 69 πόντους της ομάδας του στη νίκη απέναντι στον Βαφύρα Ν. Εφέσσου, στην 2η αγωνιστική της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Στον αντίποδα ο Coach K του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών κάνει ότι μπορεί ώστε οι αδελφοί Papaman να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, αφού και πάλι έμειναν εκτός δωδεκάδας στον αγώνα κόντρα στον ΓΑΣ Έδεσσας, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι άρχισε να «τους πιάνει ίλιγγος εκεί ψηλά στην κερκίδα»!!!
Βεβαία η προνοητικότητα του Paskuale, να το παίξει σε δύο ταμπλό φέτος, του έδωσε τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί κανονικά το Σαββατοκύριακο στο εργασιακό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, με την ομάδα της NOMOS BC, όπου είναι βασικός και αναντικατάστατος και κόντρα στην ομάδα του Ο.Τ.Α. πέτυχε 19 πόντους βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

2 σχόλια:

  1. Ελλιπές το άρθρο αν δεν συνοδευτεί από αυτό:
    http://tsiotras.blogspot.gr/2015/10/blog-post_492.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο Πασχάλη. Αναγνωρίζω το "Ελλιπές" και συμπληρώνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή