Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τα νέα από την 3η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30-9-2015, η 3η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-16, καθώς η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και η συννεφιά βοήθησαν στην αποβολή του αισθήματος ραστώνης από τους παίκτες. Έμφαση στην διατήρηση και στην κατοχή της μπάλας έδωσε στο πρόγραμμα που εκπόνησε ο Coach CC, ενώ στο οικογενειακό διπλό δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησε το παιχνίδι για να μοιράσει «τιμωρίες» και να δώσει οδηγίες για την ορθή ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά και μη

Σε καταπληκτική κατάσταση και αναγεννημένος φαίνεται να είναι ο Karatzoti και στο οικογενειακό διπλό ήταν μια ομάδα μόνος του. Αν συνεχίσει με την ίδια διάθεση ο Coach CC θα τρίβει τα χέρια του και η Χαλκίδα το καλοκαίρι θα έρθει πιο κοντά!!!


Στο αγωνιστικό μέρος έλαμψε ο επιθετικός οίστρος του Dani, η ομάδα του όμως άργησε να διαπιστώσει αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο του και την αίσθηση του γκολ που έχει και τον τοποθέτησαν στην επίθεση μόλις στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα τα δύο γκολ, που πέτυχε να μην είναι αρκετά για να πάρει τη νίκη.






Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Karatzoti
4. Maurinho
5. Kostiga
6. Kill Bill
7. Anadam
8. Sailor
9. Paltetsanakis
10. Hatzi
11. Coach CC
12. Jordan
13. Dani
14. Kostigaki

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 7-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου