Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τα νέα από τους "δανεικούς"

Χωρίς τους παίκτες του Δικαιόπολη αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στον Πενταπλάτανο, την Κυριακή, 25-10-2015 κόντρα στον γηπεδούχο Φίλιππο και όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά επέστρεψε και στη γνωστή ταρίφα της «εξάρας», δίνοντας την ευκαιρία στον παλιό παίκτη του Δικαιόπολη και προπονητή του Φιλίππου, George Vlachos να πάρει την πρώτη του νίκη και να… «δει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου».

Αν παίξει ο Giades με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών κόντρα στον Φίλιππο, ο Δικαιόπολις δεν ξαναμπαίνει στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, απείλησε ο Mimis και ως εκ τούτου η Διοίκηση της ομάδας ζήτησε από τον παίκτη να δηλώσει τραυματίας….

Στο μπάσκετ, ο Stojan, με τόσα «επικριτικά μάτια» να τον καρφώνουν δεν άντεξε και κατέρρευσε πριν ακόμη ξεκινήσει ο αγώνας του ΑΟΚ Βεροίας με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Την κακή ψυχολογική του κατάσταση κατάλαβε αμέσως και ο προπονητής του και όχι μόνο δεν τον ξεκίνησε στην βασική πεντάδα, αλλά τον έβαλε μόλις για 2,19 λεπτά στην δεύτερη περίοδο. Χρόνος που ήταν αρκετός για να δικαιώσει την επιλογή του να τον κρατήσει στον πάγκο, αφού το +7 της ομάδας του έγινε γρήγορα +1. Την επανεμφάνισή του στο παρκέ την έκανε μόλις πέντε λεπτά πριν από τη λήξη και όταν πλέον το σκορ είχε φτάσει στο 40-63 και το παιχνίδι δεν γύριζε (!!!), οπότε χωρίς το άγχος να βαραίνει τα πόδια και τα χέρια του, πέτυχε εύκολα τέσσερις πόντους.

Αντίθετα ο Paskuale, το Σάββατο ξεκουράστηκε και δεν αγωνίσθηκε, την Κυριακή ήταν και πάλι ο κορυφαίος της NOMOS BC, στη νέα μεγάλη νίκη της επί του ΟΤΕ πετυχαίνοντας 18 πόντους από τους 54 της ομάδας του!!


Φαρμακερό αποδείχθηκε το μάτι του "δραπέτη" Giades, καθώς όποτε κοιτούσε τον Stojan αυτός έχανε την ισορροπία του κι έπεφτε…

Λίγες ήταν οι φορές που σηκώθηκε ο Stojan από τον πάγκο, κι αυτές ήταν για να δώσει τη θέση του στους συμπαίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν στα time out!!!

Επιβεβαιώθηκαν εν μέρει οι φήμες ότι ο Manuel δεν παίζει μπάσκετ, αλλά κουβαλάει τα νερά για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου. Αυτό που προκάλεσε όμως μεγάλη έκπληξη ήταν ότι δεν τα κουβαλάει για τους αθλητές, αλλά για τους .... φιλάθλους.

Με τον πρώτο διαιτητή τα έβαλε ο Babinho, καθώς όσο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σφύριζε συνέχεια υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου