Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τα νέα από το Δρόμο Θυσίας 2015

Ο καιρός έκανε τελικά το χατίρι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες και παρά την έντονη και συνεχή βροχόπτωση του Σαββάτου, την Κυριακή, 27-9-2015, ο «Δρόμος Θυσίας 2015» διεξήχθη κάτω από πολύ καλές για τους δρομείς συνθήκες. Ο «Δικαιόπολις» πιστός στο ετήσιο ραντεβού του που γίνεται προς τιμήν των πεσόντων Γιαννιτσωτών τον Σεπτέμβρη του 1944, έδωσε το παρόν με την πολυπληθέστερη από κάθε άλλη φορά αποστολή του. Μεγάλη ήταν για μια ακόμη φορά και η συμμετοχή του κόσμου και στους δύο αγώνες. Στον Ημιμαραθώνιο δρόμο την πρώτη θέση κατέκτησε ο τρεις φορές πρώτος Έλληνας δρομέας στον Κλασσικό Μαραθώνιο, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με χρόνο 1:14:15.


Στην πρώτη γραμμή της αφετηρίας των 6.000 μέτρων στάθηκε ο El Presidente, πλάι στον Δήμαρχο Πέλλας και τον Διοικητή Ασφαλείας.



Last but not Least η τετράδα του Δικαιόπολη που ήλεγχε την κατάσταση στην ουρά..




1 σχόλιο:

  1. Απόψε θα ονειρευτώ τον επόμενο δρόμο θυσίας, αυτόν του 2016, να τερματίζει στο μνημείο του Ομαδικού τάφου της πόλης μου. Εκεί οι δρομείς του ημιμαραθώνειου, αλλά και οι ταπεινοί περιπατητές των 6χιλιομέτρων όπως η αφεντιά μου, θα αφήνουν ένα λουλουδάκι στα μάρμαρά του. Ιδρωμένοι, αλλά ζωντανοί, γιατί γι αυτό τρέξανε και περπάτησαν.
    Χωρίς κουστούμια και πρωτόκολα.
    Δικαιόπολη κάνε το, αίτημα! Τι σόι δικαιόπολις είσαι;
    Στις 14 του Σεπτέμβρη μόνο η επιμνημόσυνη δέηση. Καταθέσεις ψυχής και στεφάνων ΜΕΤΑ το δρόμο θυσίας!
    Όλη η πόλη μαζί. Επιβάλλεται. Ποιος δεν το καταλαβαίνει;
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή