Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τα νέα από την 5η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016

Μειωμένη ήταν η προσέλευση παικτών στην 5η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9-10-2015, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Το πρόγραμμα που εκπόνησε ο Coach CC περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με τη μπάλα και φιλικό διπλό με την Κ15 του Πενταπλατάνου. Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, εντούτοις η μειωμένη συμμετοχή δείχνει ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την στελέχωση της ομάδας αφού σε σχέση με πέρσι, ναι μεν επέστρεψε ο Τsobic, αλλά οι αδελφοί Papaman έχουν δηλώσει ερωτευμένοι …. με τη «σπυριάρα μπάλα» και δεν θέλουν ούτε να πατήσουν σε φυσικό χορτάρι, ενώ από τους τραυματίες ο Zahovic δύσκολα θα επιστρέψει, αλλά και ο Sailor και ιδίως ο γεροHatzi παρά τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος

Αγωνιστικά και μη

Το μυστικό σχέδιο για να κερδίσουν την ομάδα των δικηγόρων εξηγούσε πριν από το φιλικό διπλό ο Maurinho στην Κ15 του Πενταπλατάνου, αλλά οι πιτσιρικάδες δεν τον άκουσαν και υπέστησαν βαριά ήττα!!

Με τη λειψανδρία που υπάρχει φέτος μόνο ο Spiderman θα μας σώσει….

Στην προπόνηση μπορεί να μην υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, αλλά στο γεύμα σύσφιξης, που ακολούθησε, υπήρξε Sold Out, καθώς κάποιοι πλέον είναι μόνο για ταβέρνα.

Φάε λάδι κι έλα βράδυ… όταν πλέον δεν έχει μείνει κάτι άλλο στο τραπέζι….

Αμετάπειστος δείχνει να είναι όσον αφορά τη συμμετοχή του, φέτος, στην ποδοσφαιρική ομάδα, ο Manuel (τον βλέπουμε εδώ αγκαλιά με τον Paskuale), γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και σε συνδυασμό και με τις λοιπές απουσίες, έδωσε τροφή για σκέψεις ακόμη και για αποχή από το δικηγορικό πρωτάθλημα!!!!


Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitis
2. Maurinho
3. Angelinho
4. Kill Bill
5. Tsobic
6. Sailor
7. Hatzi
8. Coach CC
9. Dani

Την Τετάρτη, 14-10-2015 προγραμματίσθηκε φιλικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.


8 σχόλια:

  1. O Manuel δεν συμμετέχει φέτος στην ομάδα ποδοσφαίρου γιατί το πλυντήριο του δεν πλένει λασπωμένα ρούχα (είναι βαριά η παντόφλα) και θα πρέπει να πλυθούν στην σκάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Manuel δεν συμμετέχει φέτος στην ομάδα ποδοσφαίρου γιατί προτιμά μία θέση στην κερκίδα και όχι στον αγωνιστικό χώρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Manuel δεν συμμετέχει φέτος στην ομάδα ποδοσφαίρου γιατί το όχημά του είναι από αυτά με το πειραγμένο λογισμικό της VW και δεν θέλει να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με επιπλέον ρύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Manuel δεν συμμετέχει φέτος στην ομάδα ποδοσφαίρου γιατί ο Ηatzi έχει νικηθεί κατά κράτος στο διοικητικό παρασκήνιο από συνάδελφό του γειτονικού συλλόγου και όλο ρίχνει την ομάδα στο λάκκο των λεόντων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι13 Οκτωβρίου 2015 στις 8:17 μ.μ.

    Ο Manuel θα συμμετέχει κανονικά φέτος στην ομάδα ποδοσφαίρου (αν κατέβει στο πρωτάθλημα) και μάλιστα θα βγάλει καινούριο δελτίο με νέα φωτογραφία, χρησιμοποιώντας αυτή του blog, γι’ αυτό πήρε κι αυτή τη στάση της αγκαλιάς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια άλλη αλήθεια είναι ότι14 Οκτωβρίου 2015 στις 10:44 π.μ.

    Η αλήθεια είναι ότι ο Manuel μάλλον σας δουλεύει.
    Μόνο αυτός ξέρει που είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα..κι εγω ελεγα γιατι με επιασε λοξυγγας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο αυτό έχεις να πεις...τζάμπα τόσο (ηλεκτρονικό) μελάνι που χύθηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή