Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τα νέα από την 6η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016

Η απρόσμενη αναβολή του φιλικού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ανάγκασε τον Coach CC, προκειμένου να μην «ξενερώσουν» οι παίκτες του, να εκπονήσει ένα πιο παιχνιδιάρικο πρόγραμμα για την 6η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 14-10-2015, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Έτσι έβαλε πολλά παιχνίδια με την μπάλα σε συνδυασμό με σπριντ, πάσες, κεφαλιές, κατοχή με τα χέρια και τα πόδια και φυσικά οικογενειακό διπλό με έπαθλο μια σακούλα σοκοφρέτες!!!

Αγωνιστικά και μη

Στον «κουβά έστειλαν» πολύ κόσμο οι "κόκκινοι" στο οικογενειακό διπλό, καθώς αν και η νίκη τους έδινε απόδοση μόλις 1,001, οι "πολύχρωμοι" έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και κατάφεραν με σπουδαία τακτική κι έχοντας μπροστά έναν Kostiga από άλλον πλανήτη, να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη μαζί με τη σακούλα με τις σοκοφρέτες.

Λεβαντόφσκι ντύθηκε ο Kostiga στο οικογενειακό διπλό σκοράροντας ακατάπαυστα, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι από μικρός ήταν λάτρης της σοκοφρέτας και γι' αυτό είχε ένα κίνητρο παραπάνω σήμερα!!!

Μάλιστα έφαγε τόσες πολλές που στο τέλος τον έπιασε στομαχόπονος ή ... πονοκέφαλος και σωριάστηκε στο έδαφος.

Με καθυστέρηση μιας ώρας κι ενός τετάρτου ήρθε στην προπόνηση ο Giades και όπως απεδείχθη το έκανε για να κάνει μπάνιο, να καθαρίσει τα παπούτσια του και ... να φάει σοκοφρέτα.

Ένα λεωφορείο μόνος του ήταν ο Anadam που έκλεισε όλους τους διαδρόμους για την εστία των πολύχρωμων, την οποία βέβαια ο Karatzoti είχε φροντίσει να μικρύνει πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.





Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Karatzoti
5. Maurinho
6. Kostiga
7. Angelinho
8. Anadam
9. Tsobic
10. Hatzi (μόνο για τις ανάγκες του ρεπορταζ)
11. Coach CC
12. Jordan
13. Tasfta


Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή 16-10-2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου