Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Εμφύλιες μονομαχίες το Σαββατοκύριακο

Παιχνίδια «φωτιά» στα οποία κοντράρονται μεταξύ τους (πρώην ή δανεικοί) παίκτες του Δικαιόπολη έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, 24-25 Οκτωβρίου.
Στο ποδόσφαιρο στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας ο Giades και ο Pantelic με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Φίλιππο Πενταπλατάνου του George Vlachos και του Mimis, σ’ έναν αγώνα δίχως αύριο αφού είναι οι δύο ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ Αραβησσού, που δεν έχουν πάρει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και πιθανό στραβοπάτημα ιδίως των γηπεδούχων θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στον Πενταπλάτανο στις 3:00μμ.
Στο μπάσκετ στην 3η αγωνιστική της Ά κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Stojan του ΑΟΚ Βέροιας αυτή την αγωνιστική δεν θα κάνει χιλιόμετρα, αλλά θα παίξει δίπλα στο σπίτι του, κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο των αδελφών Papaman και του Coach K με τις δύο ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για διαφορετικούς λόγους, καθώς οι Βεροιώτες θέλουν να παραμείνουν αήττητοι για να κρατηθούν σε τροχιά ανόδου, ενώ οι Γιαννιτσώτες να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας από νωρίς την «σωτηρία», που είναι και ο στόχος τους φέτος. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στις 8:30μμ. στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου