Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα από τον 5ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο τη Δόξα Μαυροβουνίου

Εντελώς άλλη μορφή είχε ο δεύτερος φιλικός αγώνας (5ος συνολικά για τη φετινή περίοδο) της Pellalaw United κόντρα στη Δόξα Μαυροβουνίου, που διεξήχθη την Παρασκευή, 14-12-2018 στο γήπεδο του Μαυροβουνίου. Αυτή τη φορά σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα που μπήκαν επτά γκολ, οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν οι πρωταγωνίστριες του παιχνιδιού και επιτεύχθηκε μόλις ένα γκολ κι αυτό πέντε λεπτά πριν από το σφύριγμα της λήξης!! Η τοποθέτηση του Kontakov στο κέντρο της άμυνας ήταν η αιτία που η United κράτησε το μηδέν στην άμυνα μέχρι το 65΄ (συνολική διάρκεια αγώνα 70΄) και η προώθησή του ως σεντερ φορ ήταν η αιτία που η ομάδα των Δικηγόρων από το 65΄ μέχρι το 70΄ κράτησε το μηδέν στην επίθεση, αλλά κι έχασε το μηδέν στην άμυνα!!! Στο 1ο ημίχρονο η United προσπάθησε να έχει καλή κυκλοφορία, αλλά τα χαφ της νόμιζαν ότι στην επίθεση έπαιζε ο Λέο Ζαμπά και όχι ο Manoto Kanaki, με αποτέλεσμα να επιχειρούν κάθετες μπαλιές που απαιτούσαν από τον επιθετικό ιδιαίτερη ταχύτητα κι έτσι όλες οι επιθέσεις της σταματούσανε στο χώρο του
κέντρου και λίγο πιο μπροστά και στη συνέχεια η μπάλα χανόταν. Στην επανάληψη μπορεί να μην μπήκε ο Ζαμπά, αλλά οι Ignasievic, Coach CC και Patetsinez, οι οποίοι έδωσαν περισσότερες λύσεις επιθετικά και η United άρχισε να γίνεται πιο απειλητική για την αντίπαλη εστία χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη ή έστω την ισοπαλία.


Αγωνιστικά και μη

Την ευθύνη για την φιλική ήττα ανέλαβε ο Pate, αφού αυτός ήταν η αιτία που ο Ignasievic επιχείρησε ανεπιτυχώς να σκοράρει από δύσκολη πλάγια θέση, ενώ είχε δει μόνο του και αφύλακτο τον Coach CC μπροστά στο κέντρο της εστίας. Αν λοιπόν ο Pate δεν είχε δηλώσει σε συμπαίκτες και αντιπάλους πριν από τον αγώνα ότι δεν πρέπει ο βιρτουόζος επιθετικός να σκοράρει για να μην κάνει ο ίδιος μαύρα Χριστούγεννα, τότε ο Ignasievic θα είχε δώσει την ασίστ στον Coach CC και η United θα έφευγε από το γήπεδο τουλάχιστον με την ισοπαλία!!

Μπορεί να μην σκόραρε ο Ignasievic, αλλά πηγαίνοντας μετά τον αγώνα τον πεζό Kontakov στην Αριδαία, κατάφερε να εξασφαλίσει την εκλογή στις επόμενες εκλογές που θα κατέβει υποψήφιος.

Τον γλωσσοφαγε τον Kostiga ο Giades και ο πολύπειρος φορ όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά έγινε και αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Ignasievic
4) Kontakov
5) Kostiga
6) Nectarinho
7) Pate
8) Patetsinez
9) Petkov
10) Stafids
11) Tsobic
12) Hatzi
13) Savvidi
14) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου