Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα από την 14η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Συνδυασμένες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής είχε το πρόγραμμα της προπόνησης της Pellalaw United τη Δευτέρα, 17-12-2018 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» που σε παλιότερες προπονήσεις ήταν «κόκκινοι» έκαναν πάρτι με την άμυνα των «κόκκινων» που ήταν παλιά «παρδαλοί» και πήραν μια εύκολη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Στο «δεύτερο χαβαλέ» έφτασαν στο γήπεδο του Λιποχωρίου οι ορεσίβιοι παίκτες της ομάδας και ίσα που πρόλαβαν να δουν τον Savvidi να τελειώνει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ λόγω της καθυστερημένης προσέλευσής τους το οικογενειακό διπλό τελείωσε τις πρώτες βραδινές ώρες και στο τέλος ο μόνος που έβλεπε την μπάλα ήταν ο νεανίας Zidanis.

Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία σημείωσε η Αδέσμευτη Φωνή της Καρατζόβας, αφού ο άγρυπνος ρεπόρτερ της κατάφερε να διεισδύσει στα άδυτα του γραφείου κτηματογράφησης του Δήμου Πέλλας και να υποκλέψει αυθεντικό διάλογο μεταξύ των δύο εμπνευστών της Ένωσης που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν χαθεί τα ίχνη τους. Ήδη αποσπάσματα του διαλόγου έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το mi ta paratate θα προσπαθήσει να τον δημοσιεύσει ολόκληρο.



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Ignasievic
4) Nectarinho
5) Pate
6) Petkov
7) Savvidi
8) Tsobic
9) Hatzi
10) Coach CC
11) Kostiga
12) Zidanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου