Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα από τον 4ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο τη Δόξα Μαυροβουνίου

Με πολλές απουσίες και σημαντικές ελλείψεις εμφανίσθηκε η Pellalaw United στον 4ο φιλικό αγώνα της για τη φετινή περίοδο, που διεξήχθη στο γήπεδο του Μαυροβουνίου. Αυτή τη φορά σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες ο αντίπαλός δεν ήταν ομάδα βετεράνων, αλλά ομάδα παιδιών γυμνασίου και λυκείου που έτρεχαν σαν «δαιμονισμένα»!!! Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους παίκτες της United να προσεγγίσουν διαφορετικά το παιχνίδι και να αναγκασθούν να τρέξουν περισσότερο, αλλά και να εκμεταλλευτούν την εμπειρία και τη δύναμη τους απέναντι στην εκρηκτικότητα και την ταχύτητα των νεαρών παικτών της Δόξας Μαυροβουνίου. Τα πλεονεκτήματα αυτά των νεαρών παικτών ήταν εκείνα που τους βοήθησαν να προηγηθούν 2-0 με γκολ στο 13΄ και στο 20΄. Ο Kostiga όμως ήταν αυτός που μείωσε στο 23΄ και κράτησε τη United στο παιχνίδι. Στο 30΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 και με το σκορ αυτό πήγανε οι δύο ομάδες στους πάγκους τους για το 35λεπτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η είσοδος του Coach CC στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του τελευταίου παίκτη έδεσε την άμυνα και βοήθησε την ομάδα των δικηγόρων να χτίζει πιο εύκολα τις επιθέσεις από πίσω. Έτσι με καλή κυκλοφορία της μπάλας κυριάρχησε στο γήπεδο κι έφτασε στην ισοφάριση με ένα πανέμορφο γκολ του Tsobic στο 45΄ κι ένα του Kostiga στο 50΄. Η αποχώρηση όμως του Ignasievic στο 55΄ άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών στέρησε από τη United τη δυνατότητα να προηγηθεί και να πάρει τη νίκη, την οποία πήραν τελικά οι γηπεδούχοι με γκολ πέντε λεπτά πριν από τη λήξη.

Αγωνιστικά και μη

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Coach CC από το φιλικό παιχνίδι, με κυριότερο αυτό που του φανέρωσε η αγωνιστική παρουσία του Ignasievic, που ήρθε στο γήπεδο ως αντικαταστάτης του κρασοκατανυκτούντος Pate και αγωνιζόμενος είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως φουνταριστός έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο από τον ομόσταβλό του και να δώσει περισσότερες λύσεις στον Coach CC!!

Την καλύτερη φετινή εμφάνισή του έκανε ο Nectarinho κόβοντας κάθε επιθετική ενέργεια των αντιπάλων που έγινε από την πλευρά του, ενώ συμμετείχε και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Φορτωμένος με γλυκά σκέτο πειρασμό έφτασε στο γήπεδο ο Kontakov, γεγονός που οδήγησε τους παίκτες της United σε βαρυστομάχιασμα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Μάλιστα βλέποντας την απήχηση που είχαν τα κεράσματα στους συμπαίκτες του υποσχέθηκε να τους φέρει και πάλι στην προπόνηση της Δευτέρας

Μπορεί να μην ακούμπησε πολλές φορές την μπάλα ο Manoto Kanaki, αλλά κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να δώσει ασιστ, γεγονός που δείχνει ότι όταν παίρνει την μπάλα ξέρει πότε και που να την δώσει…

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε δίχτυα και ο Kostiga, ο οποίος αυτή τη φορά αγωνίστηκε με τη United και όχι με τους αντιπάλους, δείχνοντας ότι του έχει κάνει καλό η απουσία του Giades από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Ignasievic
4) Kontakov
5) Kostiga
6) Nectarinho
7) Stafids
8) Tsobic
9) Hatzi
10) Savvidi
11) Coach CC






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου