Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα από την 6η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Φαίνεται ότι ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις της Pellalaw United, ο Coach CC και ενώ οι παίκτες του περίμεναν την Παρασκευή, 26-10-2018 ένα πιο ελαφρύ πρόγραμμα από αυτό της Τρίτης, ο κόουτς τους αιφνιδίασε και η ένταση ανέβηκε, μαζί με τον αριθμό των ταχυτήτων. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» αν και στην αρχή φάνηκε ότι υστερούσαν σε ποιότητα, μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και με ηγέτη και σκόρερ το Nectarinho πήραν τη νίκη κόντρα στους «παρδαλούς».

Αγωνιστικά και μη

Η μεταφορά του στο πολιτικό τμήμα του Πρωτοδικείου μάλλον αύξησε τον ελεύθερο χρόνο του Nectarinho, με αποτέλεσμα να έρθει διαβασμένος στην προπόνηση και ήταν αυτός που βοηθούσε τον Coach CC για να δείχνει τις ασκήσεις στους παίκτες!!!! Μάλιστα το γεγονός αυτό του ανέβασε το ηθικό με αποτέλεσμα στο οικογενειακό διπλό να πετύχει χατ τρικ, ενώ εντυπωσιακές ήταν και οι αλλαγές παιχνιδιού που έκανε με διαγώνιες πάσες!!!

Προβάδισμα στον αγώνα των Highlanders και στην κούρσα του «there can be only one» φαίνεται ότι απέκτησε o Pate καθώς κατάφερε να αποσπάσει τα εύσημα και τα likes των συμπαικτών του εξασφαλίζοντας με δικές του ενέργειες την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα με ηλεκτρική υποβοήθηση στο γήπεδο των προπονήσεων της ομάδας την προσεχή Δευτέρα. Η κίνηση (ματ) αυτή ανάγκασε τον ομόσταυλό του, Ignasievic να μην έχει πρόσωπο να εμφανιστεί στην προπόνηση, αφού ο ίδιος αρκέστηκε μόνο στο τάξιμο!! Ο Pate όμως δεν έμεινε μόνο στον Ignasievic, αλλά βλέποντας ότι και ο Milsic φέτος είναι συνεπής στις προπονήσεις φρόντισε στο οικογενειακό διπλό να τον βγάλει νοκ άουτ με χτύπημα κάτω από τη μέση ή καλύτερα κάτω από το γόνατο!!

Την αιτία που ο De Ekonomista απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας την τελευταία διετία αποκάλυψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εξέφρασε και τους φόβους του ότι μπορεί αν εμφανιστεί στο γήπεδο, οι συμπαίκτες του να εκμεταλλευτούν το φιδίσιο κορμί που φτιάχνει στο γυμναστήριο…


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Milcic
4) Markoulic
5) Nectarinho
6) Pate
7) Savvinho
8) Hatzi
9) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου