Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα από την 4η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Η προοπτική του γεύματος σύσφιξης σχέσεων αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έπαιξε μάλλον σπουδαίο ρόλο και στον μεγάλο αριθμό παικτών που συμμετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης, 17-10-2018 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Ο Coach CC έδωσε έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στις σχετικές ασκήσεις διακρίθηκε ιδιαίτερα ο commando Zisinho!! Ο Zisinho ήταν ο πρωταγωνιστής και σκόρερ και στο οικογενειακό διπλό, όπου οι «παρδαλοί» παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ, στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή και με σκληρό έως και αντιαθλητικό παιχνίδι, πήραν και τα σώβρακα των «κόκκινων» και ο μόνος που έκανε fair play ήταν ο Kontakov.

Αγωνιστικά και μη

Μπορεί ο Markulic στις διατατικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης να δυσκολεύεται ακόμη και να γυρίσει τον καρπό των χεριών του, στα τραπέζια όμως κάνει ταχυδακτυλουργικά με τα μπουκάλια μπύρας χωρίς να χάνεται ούτε σταγόνα!!!

Με πλήρη σύνθεση (ενδεκάδα και μία αλλαγή) εμφανίσθηκε η United στον αγωνιστικό χώρο «του Καινούριου» και παρέδωσε μαθήματα ταχύτητας και αντοχής ταυτόχρονα….



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Maurinho
6) Milcic
7) Markoulic
8) Nectarinho
9) Zisinho
10) Pate
11) Patetsinez
12) Stafids
13) Savvinho
14) Tsobic
15) Hatzi
16) Coach CC
17) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου