Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα από την 1η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Αν και ο καιρός ήταν εξαιρετικός, με ηλιοφάνεια και τη θερμοκρασία στους 26ο C, εντούτοις η επίσημη πρώτη προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2018-19 ήταν «τοπίο στην ομίχλη», καθώς α) ο Coach CC δήλωσε μεν παρών, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις, β) η Διοίκηση δήλωσε ότι στηρίζει τον προπονητή, αλλά μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή του μόνο μέχρι την παρέλαση, γ) δεν έχει βρεθεί ακόμη το γήπεδο των προπονήσεων, αφού οι υπεύθυνοι του γηπέδου του Προφήτη Ηλία είναι μεν πολύ φιλόξενοι, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι λίγο επικίνδυνος, δ) το έμψυχο δυναμικό του Δ.Σ. Γιαννιτσών, αν και ήταν η πρεμιέρα των προπονήσεων, εμφανίσθηκε και αργοπορημένο και αποδυναμωμένο και ε) το έμψυχο δυναμικό του Δ.Σ. Έδεσσας αν και εμφανίσθηκε στην ώρα του και με περισσότερο κόσμο, είχε στις τάξεις του αρκετούς παίκτες της «πρώτης ή μιας προπόνησης», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Pate!!
Το πρόγραμμα όπως αναμενόταν ήταν αρκετά ελαφρύ και περιλάμβανε τρέξιμο-ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό διπλό.

Αγωνιστικά και μη

Ο Coach CC συνέχισε και φέτος τις «γλυκές» εκπλήξεις, προσφέροντας μετά το τέλος της προπόνησης γλυκό κέρασμα για την απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τρία από τα στάδια της αλωπεκίας είχαν οι παίκτες που συμμετείχαν στο τρέξιμο-ζέσταμα πίσω από τη «φαλακρή» τριάδα.

Εγγύηση για ζεστό νερό μετά την προπόνηση προσφέρει το γήπεδο του Προφήτη Ηλία, καθώς οι ηλιακοί θερμοσίφωνες που διαθέτει είναι σκεπασμένοι με ειδικό στέγαστρο και είναι καλά προστατευμένοι από τη βροχή και τον … ήλιο!!!

Σοβαρά εξετάζει η Διοίκηση της ομάδας τη στυλιστική πρόταση του Ignasievic για το σάκο αποστολής της ομάδας!!!

Την αλήθεια βέβαια, για τα όσα συνέβησαν στην πρώτη προπόνηση μπορούν να τα μάθουν οι φίλοι της ομάδας από "την αδέσμευτη φωνή της Καρατζόβας".


Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη, 8-10-2018




Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Milcic
6) Markoulic
7) Ignasievic
8) Nectarinho
9) Pate
10) Patetsinez
11) Stafids
12) Savvinho (δεν πρόλαβε να προπονηθεί)
13) Tsobic
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Kostiga



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου