Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα από την 3η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Με απρόσμενη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12-10-2018 η προπόνηση της Pellalaw United στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Ο μικρός αριθμός επιβεβαιωμένων συμμετοχών πριν από την έναρξή της, έδειχνε ότι αυτή θα ματαιωθεί, γεγονός που ανάγκασε τον φανατικό των προπονήσεων, Nectarinho να κατέβει στα Γιαννιτσά για να μεταπείσει τον Giades, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που λίγο αργότερα έσπευσαν σε γνωστό μεζεδοπωλείο να σβήσουν τον καημό τους με γράπες και
μπύρες!!! Τελικά η προπόνηση όχι μόνο δεν ματαιώθηκε, αλλά παραβρέθηκε σ’ αυτή και αρκετά μεγάλος αριθμός παικτών. Ο Coach CC αφού μίλησε πρώτα στους παίκτες, για θέματα εσωτερικού κανονισμού και προγραμματισμού, ξεκίνησε το πρόγραμμά του δίνοντας έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» με τον γιαχαμπιμπι Markulic σε μεγάλα κέφια έκαναν ό,τι ήθελαν τους «παρδαλούς» και πήραν μια εύκολη νίκη, αφού η σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο ανεβασμένος και εμφανώς αδυνατισμένος Stam δεν ήταν αρκετή.

Αγωνιστικά και μη

Μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός του αγωνίσθηκε ο Ignasievic, για να μην χάσει η ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι "κόκκινοι" είχαν άλλη ποιότητα..

Ιδιαίτερα εύστοχος εμφανίστηκε ο Tsobic στις ασκήσεις τεχνικής δείχνοντας ότι τον ωφέλησε αρκετά η συμμετοχή του στις ρίψεις όλμων κατά τη διάρκεια του «Παρμενίωνα».

Ωραίες παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους στην σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου αναζητώντας τους ζεν πρεμιέ της ομάδας.

Μέχρι την Τρίτη θα αναγκαστεί να παραμείνει στο Λιποχώρι ο Stam προκειμένου να μπορέσει να κάνει ένα ζεστό μπάνιο, όπως υποσχέθηκε στον Ignasievic η δήμαρχος. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας φρόντισε ο Stam να μην μείνει χωρίς φαγητό όλες αυτές τις ημέρες κι έτσι γυναίκες του χωριού θα του προσφέρουν κάθε μέρα λαχταριστές τοπικές λιχουδιές.

Η Τετάρτη επιλέχθηκε ως δημοφιλέστερη ημέρα για προπόνηση έπειτα από δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Μ(arkulic)RB με ποσοστό μάλιστα που άγγιξε το 100% των ερωτηθέντων!!!





Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Maurinho
3) Ignasievic
4) Markulic
5) Miltsic
6) Nectarinho
7) Stam
8) Tsobic
9) Savinho
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Tasos the for

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου