Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ο τρόπος διεξαγωγής του 4ου Πανελληνίου Δικηγορικού Κυπέλλου Ελλάδος

Λίγο πριν από την επίσημη πρώτη της Pelllalaw United για τη φετινή σεζόν, η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Πανελληνίου Δικηγορικού Κυπέλλου Ελλάδος με έγγραφό της ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού κυπέλλου, τα γκρουπ των ομάδων, βασισμένα κυρίως σε γεωγραφικά κριτήρια, την κλήρωση και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα:

1.Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με τρία [3] γκρουπ:.

Στο πρώτο [1ο] γκρουπ θα τοποθετηθούν όλες οι ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και οι ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Στο δεύτερο [2ο] γκρουπ θα τοποθετηθούν όλες οι ομάδες [γεωγραφικά] της Βορείου Ελλάδος με σημείο αναφοράς την πόλη της Λάρισας.

Στο τρίτο [3ο] γκρουπ όλες οι υπόλοιπες δικηγορικές ομάδες της χώρας.
Από τα τρία αυτά γκρουπ θα προκριθεί για τα τελικά της Χαλκίδας μία [1] μόνο ομάδα που μαζί με τη διοργανώτρια ομάδα της Χαλκίδας θα αποτελέσουν τους φιναλίστ του φετινού «FINAL FOUR του Κυπέλλου» στα γήπεδα της Χαλκίδας.

Επισημαίνεται ότι οι τυχόν προβαλλόμενες από τις ομάδες προτιμήσεις σε αντιπάλους, ειδικότερα δε από ομάδες των απομακρυσμένων γεωγραφικά περιοχών της Ελλάδος, και ανεξάρτητα από το σε ποιο γκρουπ αυτές περιλαμβάνονται, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Επιτροπή στα πλαίσια πάντα του σκοπού που και το κύπελλο υπηρετεί που δεν είναι άλλος από τη σύσφιξη των συναδελφικών σχέσεων.

2. Με δεδομένο ότι με το νέο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου οι αγώνες που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες, συνυπολογίζοντας και την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στην πόλη της Ρόδου, είναι λίγοι, με μέγιστο τους [4] αγώνες ανά γκρουπ, ως ημερομηνία έναρξης του κυπέλλου ορίζεται από την Επιτροπή το πρώτο Σαββατοκύριακο του μηνός Νοεμβρίου 2018 ενώ για το χρονικό διάστημα που ακολουθεί μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2019 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες του κυπέλλου.
Η κλήρωση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου 15ημέρου του μηνός Οκτωβρίου 2018 σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει η Επιτροπή με Live Streaming μετάδοση της κλήρωσης στην οποία όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση.

3. Το παράβολο δε συμμετοχής ορίζεται, στο ποσό των [75€] το οποίο και θα πρέπει να έχει αποσταλεί με ταχυδρομική επιταγή μέχρι και την 10η Οκτωβρίου 2018 - καταληκτική ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου