Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα από τη 2η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Διαπιστώνοντας ο Coach CC από την περσινή χρονιά ότι οι παίκτες του πηγαίνουν σαν χαμένοι μέσα στο γήπεδο, προσπάθησε στην προπόνηση της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 9-10-2018 στο γήπεδο του Λιποχωρίου, να βελτιώσει τον προσανατολισμό τους, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του σχετικές ασκήσεις. Στις ασκήσεις αυτές οι παίκτες έδειξαν να ανταποκρίνονται σε καλό βαθμό και ο μόνος που μπερδευόταν ήταν ο Hatzi, όταν ο κόουτς φώναζε «Δύση» κι αυτός έψαχνε τον Ζήση (που είναι αυτή η ψυχή;;). Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» έχοντας στη σύνθεσή τους τον Ignasievic, που είναι σε μεγάλη φόρμα έκαναν πλάκα στους «παρδαλούς», αλλά σε συνεννόηση με τον κόουτς άφησαν το παιχνίδι να λήξει ισοπαλία, για να μην πέσει η ψυχολογία των αντιπάλων τους.

Αγωνιστικά και μη

Μπορεί όσοι έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα να είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρία από τα στάδια της αλωπεκίας, αυτοί όμως που βρέθηκαν στη 2η προπόνηση είχαν τη δυνατότητα να δούνε το τελικό στάδιό της.

Νέο ρόλο βρήκε στην ομάδα ο Angelinho, μετά την προσωρινή αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας το φωτορεπορταζ των προπονήσεων.





Πιο σοβαρός απ’ ότι φάνηκε αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Markulic που προήλθε από το πάτημα του Tsobic στην πρεμιέρα, καθώς εκτός από το πόδι άρχισε να του πονάει και το χέρι που γράφει τα μηνύματα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ενημερώσει για το έκτακτο κώλυμά του να παραβρεθεί στην προπόνηση.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Maurinho
6) Milcic
7) Ignasievic
8) Nectarinho
9) Pate
10) Stafids
11) Savvinho
12) Hatzi
13) Coach CC
14) Angelinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου