Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Οι ομάδες, η κλήρωση και ο τρόπος διεξαγωγής του 4ου Πανελληνίου Δικηγορικού Κυπέλλου Ελλάδος

Κατόπιν των δηλώσεων συμμετοχής σας στη φετινή διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Δικηγορικών Ποδοσφαιρικών Ομάδων και με δεδομένο ότι οι ομάδες που τελικώς θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, για μια θέση στο final four που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Χαλκίδας, ανέρχονται σε [22] σας γνωστοποιούμε-ενημερώνουμε τα κάτωθι:

1.Γκρουπ Ομάδων:

Σεβόμενοι απόλυτα τις αντικειμενικές δυσκολίες μετακίνησης των απομακρυσμένων κυρίως ομάδων των νησιών και την επιθυμία αυτών να συμμετέχουν στον Βόρειο Όμιλο σας γνωστοποιούμε ότι τα γκρουπ των ομάδων διαμορφώθηκαν τελικά σε [2] αντί των [3] που ήταν αρχικά ήτοι Νοτίου και Βορείου Ομίλου

Α) Ο Νότιος όμιλος απαρτίζεται από τις εξής [9] ομάδες [αλφαβητικά] :

1.Αστέρας Ευελπίδων
2.Βόλος
3.Δημοσθένης
4.Δράκων
5.Νέμεσις
6.Πάτρα
7.Πύργος
8.Σόλων
9. Sui Generis και

Β) Ο Βόρειος Όμιλος απαρτίζεται από τις εξής [13] ομάδες [αλφαβητικά]:

1.Αγρίνιο
2.Αλεξανδρούπολη
3.Αριστοτέλης
4.Αρμενόπουλος/Μ.Αλέξανδρος
5.Βέροια
6.Κατερίνη
7.Κέρκυρα
8.Κρήτη
9.Λάρισα
10.Πέλλα
11.Ρόδος
12.Σέρρες
13.Τρίκαλα

2.Κληρώσεις αγώνων: θα πραγματοποιούνται σε ημέρες και ώρες που κάθε φορά θα ορίζονται από την Επιτροπή, όπου με τυχαία επιλογή θα καθορίζονται τα ζευγάρια που θα αναμετρώνται στην προκριματική φάση των αγώνων που περιλαμβάνει τρείς [3] φάσεις για τον Νότιο Όμιλο και τέσσερις [4] φάσεις για τον Βόρειο Όμιλο.

2.Ημερομηνία και ώρα αυριανής κλήρωσης 1ης φάσης αγώνων:
Η κλήρωση της 1ης φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 17.30μ.μ στη Αίθουσα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στη Χαλκίδα την οποία και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming και στη σελίδα https://pste.gov.gr/zontani-metadosi-periferiakou-simvouliou/ από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

3. Κλήρωση αγώνων Νοτίου Ομίλου:
1η φάση: Με δεδομένη την επιθυμία των ομάδων της Νέμεσις και του Βόλου να αναμετρηθούν μεταξύ τους στην 1η φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης με οικοδέσποινα την ομάδα του Βόλου και φιλοξενούμενη εκείνη της Νεμεσις, στην αυριανή κλήρωση της 1ης φάσης των αγώνων από τις επτά [7] εναπομείνασες ομάδες θα προκύψουν τρία [3] ζευγάρια, ενώ η εναπομείνασα μία [1] ομάδα θα περάσει απευθείας στην 2η φάση της κλήρωσης άνευ αγώνος.
2η φάση: Στη δεύτερη φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης και με δεδομένο ότι από την 1η φάση θα έχουν απομείνει συνολικά [5] ομάδες, θα επακολουθήσει νέα κλήρωση από την οποία θα προκύψουν δύο [2] ζευγάρια ενώ μία [1] ομάδα θα περάσει απευθείας στην 3η φάση της κλήρωσης άνευ αγώνος.
Σημειώνεται ότι δεν μπορεί η ίδια ομάδα να περάσει άνευ αγώνος κατά την 1η και 2η φάση των κληρώσεων, οπότε στην περίπτωση αυτή θα επαναληφθεί η κλήρωση.
3η φάση: Στη τρίτη φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης και με δεδομένο ότι από την 2η φάση θα έχουν απομείνει συνολικά [3] ομάδες, θα επακολουθήσει νέα κλήρωση από την οποία θα προκύψει ένα [1] ζευγάρι, ενώ η μία [1] ομάδα που θα απομείνει θα συγκρουστεί με την αντίστοιχη μια [1] ομάδα του Βορείου Ομίλου που θα έχει απομείνει μετά και την ολοκλήρωση της 4ης φάσης του ομίλου αυτού.

4.Κλήρωση αγώνων Βορείου Ομίλου:

1η φάση: Με δεδομένη την επιθυμία των ομάδων της Αλεξανδρούπολης να φιλοξενήσει την ομάδα της Κρήτης καθώς και της ομάδας των Σερρών να φιλοξενήσει την ομάδα της Κέρκυρας στην 1η φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης, στην αυριανή κλήρωση της 1ης φάσης των αγώνων από τις εννιά [9] εναπομείνασες ομάδες θα προκύψουν τέσσερα [4] ζευγάρια, ενώ η εναπομείνασα μία [1] ομάδα θα περάσει απευθείας στην 2η φάση της κλήρωσης άνευ αγώνος.

2η φάση: Στη δεύτερη φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης και με δεδομένο ότι από την 1η φάση θα έχουν απομείνει συνολικά επτά [7] ομάδες, θα επακολουθήσει νέα κλήρωση στην οποία θα συμμετέχει η μία [1] ομάδα που πέρασε από την 1η φάση άνευ αγώνος και με τυχαία κλήρωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις λοιπές [6] ομάδες του ομίλου.

3η φάση: Στη τρίτη φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης και με δεδομένο ότι από την 2η φάση θα έχουν απομείνει συνολικά [6] ομάδες, θα επακολουθήσει νέα κλήρωση από την οποία θα προκύψουν δύο [3] ζευγάρια.

4η φάση: Στην τέταρτη φάση των αγώνων της προκριματικής φάσης και με δεδομένο ότι από την 3η φάση θα έχουν απομείνει συνολικά [3] ομάδες, θα επακολουθήσει νέα κλήρωση από την οποία θα προκύψει ένα [1] ζευγάρι, ενώ η μία [1] ομάδα που θα απομείνει θα συγκρουστεί με την αντίστοιχη μια [1] ομάδα του Νοτίου Ομίλου που θα έχει απομείνει μετά και την ολοκλήρωση της 3ης φάσης του ομίλου αυτού.

Οι αγώνες της 1η φάσης θα αρχίσουν το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο του μηνός Νοεμβρίου, χωρίς δικαίωμα περαιτέρω αναβολών. Τυχόν δε αιτήματα αναβολής θα συζητηθούν μόνο για τις απομακρυσμένες ομάδες των νησιών.

Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Κυπέλλου Δικηγορικών Ποδοσφαιρικών Ομάδων

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

1 σχόλιο:

  1. Τα ζευγάρια της 1η φάσης είναι:

    Νότιος Όμιλος

    1.Βόλος - Νέμεσις
    2.Σόλων - Αστέρας Ευελπίδων
    3.Δράκων - Ηλεία
    4.Sui Generis - Πάτρα
    Πρόκριση χωρίς αγώνα ο Δημοσθένης

    Βόρειος Όμιλος

    1.Αλεξανδρούπολη - Κρήτη
    2.Σέρρες - Κέρκυρα
    3.Λάρισα - Πέλλα
    4.Ρόδος - Τρίκαλα
    5.Αριστοτέλης - Αρμενόπουλος/Μ.Αλέξανδρος
    6.Κατερίνη - Βέροια

    Πρόκριση χωρίς αγώνα το Αγρίνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή