Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα από τον 1ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο της ομάδα των Παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού

Με φιλική ισοπαλία ξεκίνησε το αγωνιστικό πρόγραμμά της η Pellalaw United τη Δευτέρα, 29-10-2018 στο γήπεδο του Ριζαρίου με αντίπαλο την ομάδα των Παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού. Με αρκετές απουσίες εμφανίσθηκαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες και με δυσκολία συμπλήρωσαν ενδεκάδα. Δεδομένου ότι είμαστε στην αρχή της σεζόν τα πόδια των παικτών ήταν αρκετά βαριά κι έλειψε η ένταση και το πάθος από αρκετούς, βγήκαν όμως πολύτιμα συμπεράσματα. Οι «Παλαίμαχοι» ξεκίνησαν πιο καλά και απείλησαν την εστία του υπηρεσιακού τερματοφύλακα mr. V (Patetsinez), ο οποίος αντίθετα από ότι αναμενόταν έδειξε σταθερότητα και καλά αντανακλαστικά, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει ανέπαφη της εστία του και οι Παλαίμαχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τσαντιρίδη έπειτα από ολιγωρία της άμυνας της United σε εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια οι Δικηγόροι ισοφάρισαν με τον Kontakov να δέχεται ωραία κάθετη πάσα του Manoto Kanaki και να σημειώνει με πλασέ το 1-1. Όμως παρά το γεγονός ότι οι Παλαίμαχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Πασσαλή κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με πλασέ του αυτομολήσαντα Kostiga και «ασιστ» (λάθος) του Nectarinho και τo ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 2-1. Στην επανάληψη οι παλαίμαχοι ξανάγιναν έντεκα, αλλά οι δικηγόροι ήταν αυτοί που ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους κι αφού ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Giades να εκμεταλλεύεται το λάθος του επίσης αυτομολήσαντα Stafids και με μακρινή λόμπα έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία, στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Tsobic που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Stafids. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η United θα έπαιρνε την πρώτη της νίκη, καθώς ο Ekonomista που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλάζοντας τον mr. V (Patetsinez), έμοιαζε ανίκητος εξουδετερώνοντας όλα τα σουτ που επιχείρησαν οι Παλαίμαχοι, τελικά ο Τσαντιρίδης σε μία φάση που εξελίχθηκε σε αργή κίνηση μέσα στην περιοχή της United, κατάφερε λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης να κάνει το 3-3!!

Αγωνιστικά και μη

Έθελξε με την εμφάνισή του ο De Ekonomista στο β΄ ημίχρονο και απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων, αφού η τοποθέτησή του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στην επανάληψη συνοδεύτηκε με εντυπωσιακές επεμβάσεις αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα.

Εντυπωσιακή ήταν και η απόδοση του Tsobic ο οποίος σφράγισε την καλή του εμφάνιση με ένα πανέμορφο γκολ αναγκάζοντας τους ντόπιους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι να ζητούν από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας να τον φέρει στην ομάδα τους.

Ιδιαίτερο χρήσιμο αποδείχθηκε το χθεσινό φιλικό αφού ο μεν Coach CC έβγαλε συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της United, ο δε Markulic διαπίστωσε ότι δεν είχε πλύνει τη στολή της ομάδας από τον προ πενταμήνου τελευταίο επίσημο αγώνα της περσινής περιόδου!!!!!

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» λέει ο λαός και ο Kostiga φρόντισε να επαληθεύσει το ανωτέρω ρητό, αγωνιζόμενος με την ομάδα των Παλαιμάχων σκοράροντας κιόλας σε βάρος των Δικηγόρων, αν και οι δικηγόροι ήταν αυτοί που τον μετέφεραν στο Ριζάρι και του έδωσαν και εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον βραδινό αγώνα της Superlegue μεταξύ ΠΑΟΚ – ΠΑΟ!!!






Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Giovanni Silva de Economista
7) Nectarinho
8) Pate
9) Patetsinez (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
10) Stafids (αγωνίστηκε με τους παλαιμάχους)
11) Savvidi
12) Tsobic
13) Hatzi (μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
14) Coach CC
15) Kostiga (αγωνίστηκε με τους παλαιμάχους)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου