Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Τα νέα από τον 9ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τους Αστυνομικούς Πέλλας

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και τους παίκτες του σε διάφορες θέσεις είχε Coach CC στο φιλικό παιχνίδι της Pellalaw United κόντρα στην ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, που διεξήχθη την Τετάρτη 21-3-2018 στο γήπεδο του Δροσερού. Παρά τις πολλές δοκιμές όμως, το σύνολο των παικτών ανταποκρίθηκε στον ρόλο που του ανατέθηκε, η ομάδα δεν έχασε τη συνοχή της, ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια μάλλον εύκολη φιλική νίκη, με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αγωνιστικά και μη


Βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια του καλού κλίματος στην ομάδα φαίνεται να είναι η υφέρπουσα κόντρα των δύο χθεσινών σκόρερ, Giades και Markulic, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για υπερβολικό κράτημα μπάλας και τον δεύτερο να επιδεικνύει τα φύλλα της στατιστικής που δείχνουν τα ποσοστά ευστοχίας!!!

Στον πάγκο είχε σκοπό να κρατήσει τον Kontakov ο Coach CC, με μοναδικό κριτήριο την απόδοσή του στην Πάτρα, αλλά τελικά ο βουνίσιος επιθετικογενής παίκτης του πρόσθεσε ακόμη ένα κριτήριο δίδοντάς του μια δεσμίδα πενηντάρικα, κερδίζοντας τελικά μια θέση (στην οποία σημειωτέον πήγε πολύ καλά) ως τελευταίος παίκτης της άμυνας. Μάλιστα όταν είδε ότι πιάνει το κόλπο, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του έδωσε και το κλειδί από το Q7, οπότε στο β΄ ημίχρονο προωθήθηκε στο κέντρο!!!

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Taou κάτω από τα δοκάρια, έδειξε σταθερότητα και ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε, δείχνοντας ότι αποτελεί μια εναλλακτική λύση στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα!!

Μεγάλη απορία προκάλεσε σε όλους τα παρευρισκομένους η απόφαση του Coach CC να κάνει αλλαγή στο β΄ ημίχρονο τον Hatzi, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε τον έβγαλε για να μπορεί να τραβήξει πλάνα από τον αγώνα!! Μάλιστα στη συνέχεια όταν ολοκλήρωσε τη λήψη του δεύτερου γκολ και κάποιων σημαντικών φάσεων, τον ξαναπέρασε μέσα, προκειμένου η ομάδα να μην κινδυνέψει τα τελευταία λεπτά!!!

Εποχές Nathanιell στην ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών θύμισε ο Ze Elias, καθώς πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κοιτούσε το ρολόι και μετρούσε τους παίκτες και μόλις είδε ότι συμπληρώθηκαν έντεκα, είπε τη χαρακτηριστική φράση: «Είμαστε έντεκα μπορούμε να ξεκινήσουμε!!»

Σαν επιθετικός συστήθηκε στον εμίρη του Ντουμπάι ο Stam, το περασμένο Σαββατοκύριακο που συναντήθηκε μαζί του, αλλά δεν κατάφερε να τον ξεγελάσει όπως τον Coach CC. Μάλιστα ο Άραβας ηγέτης επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή και του είπε να τον βάλει στόπερ και δεν θα χάσει!!


Κάποιος (όλες οι υποψίες οδηγούν στον Ignasievic) φαίνεται ότι έχει ματιάξει τον Pate και δεν μπορεί να ολοκληρώσει υγιής έναν αγώνα, αποχωρώντας συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια με κάποιον μικροτραυματισμό!! Μάλιστα αυτό το "κακό μάτι" μάλλον το μετεδωσε και στον Sailor και η σύγκρουση που είχαν μεταξύ τους στον αγώνα άφησε στον πρόεδρο ενθύμιο ένα πρήξιμο στο γόνατο!!

Καλός ως διαιτητής ο Patetsinez, μοίρασε το καρπούζι στη μέση κι έδωσε τα σπόρια στους αστυνομικούς για να έχει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, αλλά και γιατί είχε κάτι μαζεμένες κλήσεις!!





Παρόντες ήταν

1) Enwsitic (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο)
2) Giades
3) Angelinho (έπαιξε με τους αστυνομικούς)
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Ze Elias (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο)
7) Nectarinho
8) Papakarmelo (έγινε αλλαγή και ξαναμπήκε)
9) Manuel (έγινε αλλαγή στο μισό του β΄ ημίχρονου)
10) Pate (μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
11) Patetsinez (διαιτητής)
12) Stam (μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
13) Taou
14) Tsobic
15) Sailor (μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
16) Hatzi (έγινε αλλαγή και ξαναμπήκε)
17) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου