Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τα νέα από την 28η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην προπόνηση της Pellalaw United που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6-3-2018 στο γήπεδο του Δροσερού. Την μαζικότητα αυτή την μάτιαξαν κάποιοι κι έτσι ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να αποχωρούν λόγω τραυματισμών!! Το πρόγραμμα του Coach CC είχε φυσική κατάσταση, τεχνική και τακτική. Στο οικογενειακό διπλό η ομάδα των «κόκκινων» θύμισε την ταινία «Highlander» αφού με τις συνεχείς αποχωρήσεις φαινόταν ότι θα έμενε μόνο ένας!!! Τελικά χάρη στην ευστοχία του Stafids και του Coach CC, που πέτυχαν τον κώνο διπλού γκολ, οι κόκκινοι πήραν μια εύκολη και άνετη νίκη!!

Αγωνιστικά και μη

Μετά την προπόνηση ακολούθησε τσιπουροκατάσταση, χωρίς μεζέδες, αφού διανύουμε περίοδο νηστείας και αυτοπεριορισμού των παθών!!!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Kontakov, αφού έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και θα φορέσει πλέον τη φανέλα του πολυνίκη του θεσμού του δικηγορικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος…

Συγκινητική η παρουσία του Stam στην προπόνηση, ο οποίος αναγκάστηκε να αναζητήσει και να φορέσει άρωμα πεύκου για να γίνει ακόμη πιο ελκυστικός και να διεκπεραιώσει γρήγορα μια υπόθεση που είχε στη Χαλκιδική, ώστε στη συνέχεια να βρεθεί έγκαιρα στο γήπεδο του Δροσερού!!

Αντίθετα γεμάτη γρίφους ήταν η απουσία του Tsobic, ο οποίος το μόνο που κατάφερε να στείλει ως μήνυμα ήταν «κώλυμα Ν.Ε.»




Παρόντες ήταν

1) Giades
2) Manoto Kanaki
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Ignasievic
7) Ze Elias
8) Nectarinho
9) Manuel (αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων)
10) Pate (ατομικό πρόγραμμα)
11) Stam
12) Stafids
13) Sailor (αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων)
14) Hatzi
15) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου