Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τα νέα από τον 3ο επίσημο αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον Δ.Σ. Πατρών

Την καλύτερη εμφάνισή της από τότε που συνενώθηκαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Δικηγορικών Συλλόγων της Πέλλας, πραγματοποίησε η Pellalaw United, την Κυριακή, 11-3-2018 στο Πανεπιστημιακό Στάδιο Πατρών, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Ο Coach CC έχοντας στη διάθεσή του, σχεδόν όλα τα βασικά όπλα του, έστησε την ομάδα αριστοτεχνικά και πήρε από σχεδόν όλους τους παίκτες του αυτό που μπορούσε να δώσει ο καθένας στη θέση που τοποθετήθηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα των Δικηγόρων Πέλλας να κυριαρχήσει στο γήπεδο, να έχει σχεδόν άριστη κυκλοφορία της μπάλας, να περνάει κάθετες μπαλιές που τρυπούσαν την άμυνα των γηπεδούχων, να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ και να χάνει ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα δύο ή τρία ακόμη, ενώ αμυντικά δεν κινδύνευσε ουσιαστικά εκτός του τελευταίου δεκαλέπτου που προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και η ομάδα της Πάτρας πίεσε να ισοφαρίσει. Το σκορ άνοιξε για την Πέλλα στο 21΄ ο Giades με εξαιρετικό τελείωμα, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Tsobic, στο 33΄ όμως ο Δαραμούσκας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Manuel, νικώντας στο τετ α τετ τον Stafids !! Το γκολ αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που με σύμμαχο τον ευνοϊκό αέρα συνέχισαν να πιέζουν για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Giades (4-5 φορές), με τον Markulic αλλά και με μια καρφωτή κεφαλιά του Tsobic που απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Πατρινός τερματοφύλακας. Στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι ο αέρας ήταν κόντρα, οι παίκτες της Pellalaw United εξακολούθησαν να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο κι αφού ο Giades έχασε δύο μοναδικά τετ α τετ, σπαταλώντας την αλα Messi ασίστ του Hatzi, κάνοντας ένα κακό
πλασέ, τελικά ο Tsobic με ψιλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-2 στο 64΄. Όσο όμως δεν γινόταν το 1-3 η ομάδα της Πάτρας ήταν μέσα στο παιχνίδι και στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε μέτρα, πίεσε, αλλά βρίσκοντας τείχος αδιαπέραστο στην αμυντική γραμμή της Πέλλας, προσπαθούσε κυρίως να κερδίσει κάποιο πέναλτι ή φάουλ έξω από την περιοχή, όπερ κι έγινε με τον Enwsitic να υποπίπτει σ’ ένα αυστηρό και αχρείαστο πέναλτι στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, αλλά ο Stafids τον «ψάρεψε» και κράτησε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αγωνιστικά και μη

Εξαιρετική φιλοξενία από την ομάδα της Πάτρας, με τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει "χαλί" αγγλικού γηπέδου, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου ήταν άριστες, το τρίτο ημίχρονο πολύ καλό, σε ωραίο μαγαζί με νόστιμους μεζέδες!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον Δημήτρη Μπερερή, που ήταν κοντά μας σε ό,τι χρειαστήκαμε..

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο λαός, με τον Coach CC και τον Stafids να ακολουθούν τις συμβουλές του μικρού ανηψιού του Nectarinho και ο μεν πρώτος ακολούθησε το πλάνο του μικρού στο στήσιμο της ομάδας, ενώ ο δεύτερος στο πεναλτι διάλεξε να πέσει στη γωνία που του υπέδειξε ο πιτσιρικάς!!!

Γέλασε το χειλάκι του Coach CC βλέποντας τους παίκτες του όχι μόνο να παίζουν το ποδόσφαιρο που θέλει, αλλά να παίρνουν και μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη!!


Δεν άντεξε το βάρος του περιβραχιόνιου ο Kontakov και ορισμένες στιγμές του αγώνα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να το κουβαλήσει...Ωστόσο κέρδισε στο νόμισμα το γήπεδο με τον ευνοϊκό αέρα στο 1ο ημίχρονο, ενώ του χρεώνεται και η μισή απόκρουση του πέναλτι!!!


Η φωτογραφία της νίκης, χωρίς να περιμένουν τον Hatzi....


Την ίδια ώρα ο Hatzi φωτογραφίζεται με τα γούρια του!!!


Με πρωτότυπο τρόπο πανηγύρισαν τα γκολ της Pellalaw United οι οπαδοί της ομάδας που κατέκλυσαν το Πανεπιστημιακό Στάδιο Πατρών!!


Η Ιόνια Οδός έφερε την Πέλλα πολύ πιο κοντά στην Πάτρα, αλλά χρειάζεται να ξοδέψεις μια ...μικρή περιουσία για τα διόδια του ταξιδιού...


Στο τρίτο ημίχρονο ο Markulic είχε την ευκαιρία ν' απολαύσει μία από τις αγαπημένες του μπύρες..








Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Ignasievic (μπήκε ως αλλαγή)
6) Ze Elias (μπήκε ως αλλαγή)
7) Nectarinho
8) Manuel
9) Pate (μπήκε ως αλλαγή κι έγινε αλλαγή!!)
10) Stam (έγινε αλλαγή)
11) Stafids
12) Tsobic
13) Sailor
14) Hatzi
15) Coach CC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου