Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Τα νέα από την 27η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Ελαφρύ ήταν το πρόγραμμα της προπόνησης της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Δροσερού την Παρασκευή 2-3-2018. Ο Coach CC, θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του και έτσι δεν τους έτρεξε ιδιαίτερα, δίνοντας έμφαση στην τακτική. Στο οικογενειακό διπλό έλαμψε το άστρο του Nectarinho, ο οποίος οδήγησε τους «κόκκινους» σε μεγάλη νίκη, δείχνοντας ιδιαίτερη ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει άλλα δύο αν οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούσαν περισσότερο!!

Αγωνιστικά και μη

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην κατανόηση των ασκήσεων στις προηγούμενες προπονήσεις ανάγκασαν τον Nectarinho να πάρει άδεια από τη δουλειά για να μελετήσει τις ασκήσεις της ημέρας. Η μελέτη αυτή στο σπιτι έδειξε αμέσως τα αποτελέσματά της, αφού ο αμυντικός άσσος, ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από τους συμπαίκτες του, ενώ κατάφερε να φανερώσει και τις επιθετικές του αρετές.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Ze Elias
4) Nectarinho
5) Stafids
6) Tsobic
7) Sailor
8) Hatzi
9) Coach CC
10) Lukic

1 σχόλιο:

  1. Έπειτα από την ένσταση του Nectarinho, που υποβλήθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα και την εξέταση του βίντεο της προπόνησης, το ρεπορτάζ διορθώνεται στο σημείο που αναφέρεται ο αριθμός των γκολ που πέτυχε ο Nectarinho από το εσφαλμένο «ένα» στο ορθό «δύο»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή