Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Τα νέα από την 32η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Ο άσχημος καιρός κράτησε αρκετούς παίκτες (ιδίως αυτούς που κατοικούν στον κάμπο) στο σπίτι τους κι έτσι με σχετικά λίγο κόσμο, αλλά με τον Patetsinez να είναι η ευχάριστη έκπληξη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23-3-2018, η προπόνηση της Pellalaw United στο γήπεδο του Δροσερού. Ο Coach CC έχοντας στο μυαλό του ότι θα τρέξει τους παίκτες του, έφερε να τους κεράσει μια σακούλα «γλυκάδια» και με το πρόγραμμα που εκπόνησε έδωσε έμφαση στην έκρηξη, στις ταχύτητες και στον έλεγχο της μπάλας. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν πολύ καλά, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά μόλις «ξύπνησε» ο killer Stou, οι «παρδαλοί» έκαναν την ανατροπή και πήραν μια δίκαιη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Στη δοκιμασία κατά την οποία θα έπρεπε οι παίκτες να πετύχουν τρεις στόχους (μπάλες) με πλασέ και είχε έπαθλο τα γλυκά του Coach CC. οι «κόκκινοι» διάσημοι ήταν οι νικητές με 2-1, αλλά βλέποντας το ….«κακό» να έρχεται, μοιράστηκαν το έπαθλο με τους παρδαλούς μαχητές για να έχουν όλοι την απαραίτητη ενέργεια να βγάλουν τη δύσκολη συνέχεια!!!

Μόλις δύο προπονήσεις χρειάστηκε ο Stou για να ξαναβρεί, έπειτα από τέσσερα και πλέον χρόνια, το δολοφονικό του ένστικτο (βέβαια θελει δουλειά ακόμη στη φυσική κατάσταση) και ν’ αποτελεί ένα ακόμη επιθετικό όπλο στη φαρέτρα του Coach CC!!

Μετά τη διαγραφή του από τους πίνακες των διαιτητών, λόγω του σφάλματος ν’ αφήσει πλεονέκτημα στο πέναλτι, ο Patetsinez επέστρεψε στις προπονήσεις της Pellalaw United έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς..

Μπορεί να μην τα καταφέρνει στις διατάσεις ο Markulic, αλλά στο αγώνισμα με τις ταχύτητες, που είχε έπαθλο πέντε λίτρα μπύρα, έκοβε πρώτος το νήμα!!!

Η καλή εμφάνιση του Taou κάτω από τα δοκάρια στο φιλικό με τους αστυνομικούς, θορύβησε τον Stafids, ο οποίος δήλωσε - απείλησε ότι είναι έτοιμος να σταματήσει σε 2-3 χρόνια!!!

Κατάλληλα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει τον υγρό καιρό ήρθε ο Pate, ενώ αντίθετα ο Nectarinho προνόησε και αφαίρεσε από το κεφάλι του καθετί περιττό, που θα μπορούσε να κρατάει την υγρασία εγκλωβισμένη!!


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Markoulic
3) Nectarinho
4) Pate
5) Patetsinez
6) Stafids
7) Stou
8) Tsobic
9) Hatzi
10) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου