Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Τα νέα από την 34η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Η μεγάλη προσέλευση στην προηγούμενη προπόνηση και το γεγονός ότι η Τετάρτη είναι πιο βολική ημέρα από τη Δευτέρα, έκανε τον Coach CC να πιστέψει ότι στην τελευταία πρόβα της ομάδας πριν από τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, θα πλημμύριζε το γήπεδο της Αξού από παίκτες. Έτσι ζήτησε από τη Διοίκηση να του φέρει κάποιο βοηθό για τη συγκεκριμένη προπόνηση κι από την πλευρά της αυτή, παρά την οικονομική στενότητα που υπάρχει στο ταμείο, ενήργησε άμεσα και ικανοποίησε το αίτημά του, φέρνοντάς του τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου!! Τελικά πολύ κακό για το τίποτα, καθώς όπως αποδείχθηκε η προπόνηση της Δευτέρας κάθισε βαριά στους παίκτες κι άλλοι έμειναν στο σπίτι, ενώ αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους!!! Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε με ομιλία του Coach CC, ο οποίος συνέστησε στους παίκτες να είναι σοβαροί μέχρι και τη λήξη του Σαββατιάτικου αγώνα, ήταν σχετικά ελαφρύ και περιείχε ασκήσεις τεχνικής, «τελειώματα» και οικογενειακό διπλό, στο οποίο κέρδισαν οι «κόκκινοι» που φάνηκαν να είναι πιο φρέσκοι!!

Αγωνιστικά και μη

Σαν αστραπή διαδόθηκε η φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το αρχικό σχήμα του αγώνα του Σαββάτου θα αποτελείται από επιλογές του Nectarinho. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι παίκτες (ακόμη και αυτοί που έχουν μια 20ετία να παίξουν) που επισκέφτηκαν τον ίδιο τον κρυφοπαράγοντα, στο Nectarinho΄s Photo Center για να βγάλουν φωτογραφία για το διαβατήριο εισόδου στην ενδεκάδα!!!

Τα νοστιμότατα πιτάκια του Nectarinho σε όλες τις νηστίσιμες εκδοχές τους είχαν τη χαρά να δοκιμάσουν για μια ακόμη φορά οι συμπαίκτες του, αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το νέο αυτοκίνητό του, το οποίο του ευχήθηκαν να είναι καλοτάξιδο και να τον μεταφέρει με ασφάλεια!!

Τα πιτάκια του Nectarinho ήταν και ο λόγος που ο Giades άλλαξε την αρχική απόφασή του και ήρθε τελικά στην προπόνηση. Μάλιστα προκειμένου να μην τα χάσει τα κουβαλούσε παραμάσχαλα συνεχώς μαζί του, όπου κι αν πήγαινε (ακόμη και στο μπάνιο)!!






Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Maurinho
5) Markoulic
6) Ze Elias
7) Nectarinho
8) Pate
9) Stafids
10) Tsobic
11) Hatzi
12) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου