Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τα νέα από την 33η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Δ.Σ. Κέρκυρας μπήκε η Pellalaw United από την αρχή της εβδομάδας, καθώς το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας, 26-3-2018, κράτησε δύο ώρες και περιείχε στην κυριολεξία τα πάντα. Ο Coach CC ή κύριος Μπάμπης εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή της ώρας και μαζί με τη μέρα που μεγάλωσε, διόγκωσε και τη διάρκεια της προπόνησης βάζοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητας - έκρηξης, επιδεξιότητας, τεχνικής και τακτικής. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» ήταν αρκετά καλύτεροι από τους παρδαλούς, αλλά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 αφού χρειάστηκε ο Hatzi, προσπαθώντας να αποφύγει κάποιο τραυματισμό, να μπει χαλαρά στην κρίσιμη φάση πριν από τη λήξη του παιχνιδιού και ν’ αφήσει τον Pate να κάνει το σουτ της απελπισίας, που κατέληξε στην εστία των «κόκκινων». Βέβαια δεν αρκούσε μόνο αυτό, αλλά χρειάστηκε και ο referee Coach CC να σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ οι «κόκκινοι» είχαν κερδίσει πέναλτι που δεν τους άφησε να τον εκτελέσουν!!! Μάλιστα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επικαλέστηκε ανωτέρα βία λόγω τηλεφωνικής κλήσης από τον ιερέα του ιερού ναού Αγίου Νεκταρίου, ο οποίος ζητούσε επίμονα τον Nectarinho για να πλύνουν τα χαλιά του ναού!!

Αγωνιστικά και μη

Το βάπτισμα του πυρός πήρε ο Manoto Kanakari, ο οποίος κατά τη διάρκεια των ασκήσεων έδειξε ότι θα είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα σε 12 χρόνια περίπου. Προς το παρόν θα αναγκαστεί ν’ ακούσει τη γκρίνια της μαμάς του όταν αυτή δει τ’ αποτελέσματα της συμμετοχής του στην προπόνηση!!

Σαν το ψάρι μέσα στα δίχτυα πιάστηκε ο Stou στην άσκηση με τη σκάλα (ο πρώτος παίκτης στα χρονικά της ομάδας που το παθαίνει αυτό) και ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι το κακό το μάτι περιτριγυρίζει την ομάδα!!

Η θέληση και η επιμονή του Kontakov να παίζει στην επίθεση, τον έχει οδηγήσει σε απόγνωση και σε σπασμωδικές κινήσεις!! Έτσι μετά τα μετρητά και το Q7 που έδωσε στον Coach CC, ήταν έτοιμος να του δωρίσει και το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Ευτυχώς γι’ αυτόν την πρόθεσή του αυτή την υποψιάστηκε η σύζυγός του και του είπε: «θα σε πηγαίνω εγώ στο γήπεδο κι εσύ κοίτα να βρίσκεις αυτοκίνητο να επιστρέφεις»

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Angelinho
5) Kontakov
6) Markoulic
7) Ze Elias
8) Nectarinho
9) Manuel
10) Pate
11) Patetsinez
12) Stafids
13) Stou
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Manoto Kanakari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου