Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τα νέα από την 31η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Τήρησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του ο Manoto Kanaki για καταβολή πριμ στους νικητές της Πάτρας κι έτσι στην προπόνηση της Παρασκευής, 16-3-2018 έφερε στον κάθε παίκτη και στον προπονητή από ένα μπουκάλι κρασί από τα γνωστά κελάρια Kanaki, ενώ στον Stafids έδωσε δύο μπουκάλια γιατί απέκρουσε το πέναλτι!! Το πρόγραμμα του Coach CC εκτός από την άσκηση με την πάλη (!!!) ήταν μάλλον ελαφρύ και περιείχε αρκετή τακτική. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» ακόμη δεν κατάλαβαν πώς έχασαν και μάλιστα με καθαρό σκορ, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν εμφανώς καλύτεροι.

Αγωνιστικά και μη

Ένα μικρό θαύμα έγινε μετά την προπόνηση, καθώς ο Kontakov που είχε γενέθλια την προηγούμενη μέρα έφερε κεράσματα που ήταν τόσα πολλά που χόρτασαν όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ κάποιοι πήραν και πακέτο για το σπίτι. Κι όμως στην αρχή το μόνο που άφησε στο τραπέζι των αποδυτηρίων ήταν ένα μικρό κουλούρι, το οποίο αφού διαβάστηκε και ευλογήθηκε πολλαπλασιάσυηκε σαν τους πέντε άρτους και τους δύο ιχθύες του Χριστού!!!

Πλούσια κεράσματα έφερε όμως και ο Manuel, που επίσης είχε γενέθλια και όπως ήταν προφανές όσοι παραβρέθηκαν στην προπόνηση έφυγαν βαρύτεροι απ’ όταν ήρθαν!!!

Τον τραυματία προφασίστηκε ο Giades, προκειμένου να διακόψει πρόωρα το πρόγραμμα της προπόνησης και να έχει περισσότερο χρόνο ν’ απολαύσει τα αλμυρά, γλυκά, αρτήσιμα και νηστίσιμα εδέσματα.

Αντίθετα ο Markulic έχει το ελεύθερο από τον Coach CC να εγκαταλείπει οποτεδήποτε το πρόγραμμα και να πηγαίνει στην τραπεζαρία για να κόβει τη λιγούρα του!!!

Από την Θεσσαλονίκη έπρεπε να έρθει ο Nectarinho για να είναι για πρώτη φορά συνεπής στην ώρα έναρξης της προπόνησης και ήταν τόσο χαρούμενος που άρχισε να βγάζει φωτογραφίες την πολύχρωμη Φύση.




Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Angelinho
5) Kontakov
6) Maurinho
7) Markoulic
8) Nectarinho
9) Manuel
10) Pate
11) Stafids
12) Tsobic
13) Hatzi
14) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου