Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

"Τέλος" ο Αλεξάντερ από τα Τρίκαλα

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Κουάμε Αλεξάντερ ανακοίνωσε η ομάδα των Τρικάλων λόγω πρότασης από το εξωτερικό που είχε ο παίκτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλίας:
"H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Κουάμε Αλεξάντερ. Ο Αμερικανός παίκτης ζήτησε να φύγει λίγες μέρες νωρίτερα από την λήξη της σεζόν καθώς είχε μία άκρως δελεαστική πρόταση γι’ αυτόν από το εξωτερικό.
Η καλή συνεργασία μαζί του και η μεγάλη βοήθεια του στην παραμονή της ομάδας στην Α1 έκανε την ΚΑΕ να αποδεχτεί το αίτημα του. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η δελεαστική πρόταση είναι από το εξωτερικό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του mi ta paratate, η πλευρά του Αμερικανού άσσου φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Διοίκηση του Δικαιόπολη, για ν’ αγωνισθεί στο Δικηγορικό Πρωτάθλημα, αφού μετά τον τραυματισμό του Sailor η ομάδα πονάει στη θέση «4», ενώ και ο παίκτης φέρεται να έχει δηλώσει στους οικείους του ότι αποτελεί όνειρο ζωής να παίξει δίπλα στον Stojan και τον Giades

1 σχόλιο:

  1. Πώς θα παίξει; Είναι δικηγόρος; Μπορούν να παίξουν αλλοδαποί στο δικηγορικό πρωτάθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή