Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (61 - 43)

Πραγματοποιώντας την απόλυτη ανατροπή η ομάδα μπάσκετ του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, θριάμβευσε στον κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Δευτέρας μέσα στην Βέροια επί της αντίπαλης ομάδας του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, επικρατώντας με σκορ 61-43 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων που φέτος θα γίνει αρχές Ιουλίου στην Χαλκιδική.
Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στα Γιαννιτσά η ομάδα της Βέροιας είχε επικρατήσει με σκορ 64-56 και είχε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Όμως στον αγώνα της Δευτέρας η ομάδα των Γιαννιτσών παρουσιάσθηκε μεταμορφωμένη και με εκπληκτική απόδοση, όχι μόνο υπερκάλυψε την διαφορά των 8 πόντων του πρώτου αγώνα, αλλά θριάμβευσε με διαφορά 18 πόντων μέσα στην έδρα του αντιπάλου της, εντυπωσιάζοντας με το ψυχωμένο, αποφασιστικό και καλά σχεδιασμένο παιχνίδι της.

Η σύνθεση της ομάδας του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Δεσποτόπουλος, Ζαχαριάδης, Δεμερτζίδης, Παπαμανώλης Μάνος, Παπαμανώλης Πασχάλης, Χατζηγεωργίου, Χατζημιχαηλίδης, Γιώτας, Φουντουκίδης, Στόγιος, Ξυνίδης (προπονητής Νίκος Κοτλέας).

Η νίκη και η πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αποκτάει τεράστιες διαστάσεις αν αναλογισθούμε την μικρή σε μέλη δυναμικότητα του Συλλόγου μας, σε σύγκριση με κατά πολύ μεγαλύτερους Συλλόγους. Τέλος η φετινή συμμετοχή θα είναι η 4η συμμετοχή του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΝΙΤΣΩΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου.
El Presidente

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου