Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τα νέα από την 50η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Με μεγάλη και μη αναμενόμενη προσέλευση παικτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12-5-2015 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου η 50η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015. Το πρόγραμμα προπόνησης που εκπόνησε ο Coach CC περιείχε συνδυασμένες ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητας, ενώ έδωσε και πάλι έμφαση στα τελειώματα, καθώς όπως αποδείχθηκε αυτά ήταν φέτος η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας.

Αγωνιστικά και μη

Ούτε στην προπόνηση δεν μπορεί να βάλει γκολ πλέον ο Giades και ο Coach CC σκέφτεται σοβαρά να τον επιστρέψει στη φυσική του θέση, που δεν είναι άλλη από την άμυνα, στην οποία εξάλλου διέπρεψε και στους αγώνες μπάσκετ!!

Τη δριμεία και άδικη κριτική των συμπαικτών του υπέστη ο Stojan για τα γκολ που δέχτηκε στην Ξάνθη, καθώς αφενός μεν τα γκολ ήταν εξαιρετικής εκτέλεσης από τους παίκτες της Ξάνθης, αφετέρου δε ήταν ο πρώτος αγώνας στον οποίο δεν ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας και ως γνωστόν όλοι οι μεγάλοι παίκτες δικαιούνται ένα άσχημα παιχνίδι…

Στη γενική συνέλευση που ακολούθησε μετά το πέρας του προγράμματος, αποφασίσθηκε την Πέμπτη, να γίνει και πάλι προπόνηση ποδοσφαίρου, καθώς το μπάσκετ μπορεί να περιμένει, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξαν και οι δύο δελεαστικές προσφορές – χορηγίες που έφτασαν στα γραφεία της ομάδας από μεγάλες εταιρίες της Ξάνθης και των Τρικάλων και αναμένεται να καλύψουν οικονομικά τη διαμονή της ομάδας μπάσκετ στο Porto Koumaras !!!


Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Maurinho
5. Kill Bill
6. Lukic
7. Tsobic
8. Manuel
9. Sailor (δεν προπονήθηκε, αλλά έβγαλε ωραίες φωτογραφίες)
10. Paltetsanakis
11. Hatzi
12. Stojan
13. Coach CC
14. Tsafta


2 σχόλια:

  1. Προτείνω (στα σοβαρά τώρα), να κόψουμε ένα κονδύλι για την αγορά μιας σοβαρής φωτογραφικής μηχανής, την οποία θα χειρίζεται για τις ανάγκες της ομάδας, ο φωτογράφος Sailor, μαζί με τον βοηθό του Tsobic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω (στα σοβαρά τώρα) ότι οι φωτογραφίες έχουν πλούσια χρώματα, προσδίδουν νεύρο και αποτυπώνουν την κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή