Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τα νέα από τον 2ο επίσημο αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ βροντοφώναξαν οι καλαθοσφαιριστές – ποδοσφαιριστές του Δικαιόπολη στον δεύτερο από τους δύο αγώνες μπαράζ μεταξύ των Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών και Βέροιας, που διεξήχθη την Δευτέρα, 4-5-2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας «Δημήτριος Βικέλας». Αν και οι οιωνοί πριν από το παιχνίδι δεν ήταν καλοί, αφού αφενός μεν μετά την εντός έδρας ήττα με οκτώ πόντους διαφορά, το προβάδισμα το είχε η ομάδα της Βέροιας, αφετέρου δε ο Sailor που μαζί με το Stojan ήταν οι καλύτεροι παίκτες στο πρώτο παιχνίδι, έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, εντούτοις τα παλικάρια του Δικαιόπολη με άμυνα για σεμινάριο, πήραν μια μάλλον εύκολη και απόλυτα δίκαιη νίκη με διαφορά διπλάσια από αυτή που χρειάζονταν φτάνοντάς την στους 18 πόντους.
Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών μπήκε ψυχωμένα στο γήπεδο και με μυαλό στην επίθεση και πάθος στην άμυνα άρχισε να χτίζει σιγά σιγά μια διαφορά που την έφτασε μέχρι και τους 20 πόντους και τη διατήρησε μέχρι τέλους. Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 15-20) πήρε πέντε πόντους διαφορά, στο δεύτερο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 8-13) η διαφορά ανέβηκε στους 10 πόντους, στο τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 10-18) εκτοξεύθηκε στους 18 και στο τελευταίο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 10-10) παρά την αντεπίθεση της Βέροιας που μείωσε κάποια στιγμή στους 11, η διαφορά παρέμεινε στους 18.

Αγωνιστικά και μη

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Coach K, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ικανότητες – δυνατότητες κάθε παίκτη του και πέρασε «χειροπέδες» στο μεγάλο επιθετικό όπλο των γειτόνων, κρατώντας αυτόν όπως και όλη την ομάδα της Βέροιας σε πολύ χαμηλό σκορ.

Μεγάλη βραδιά για τους Papaman Brothers με τον Paskuale να οδηγεί στο σκοράρισμα και τον Manuel απελευθερωμένο από το άγχος, ντυμένο Alexander να κάνει στο γήπεδο όλες τις δουλειές.


Με τη βοήθεια μεγάλης κατανάλωσης σκόρδου πριν από το παιχνίδι αποφάσισε ότι θα μαρκάρει τον Γκανά ο Giades και αποδείχθηκε πολύ σοφή επιλογή.



Δεν είναι τελικά «Κατσικοπόδαρος» γνωστός ποδοσφαιριστής της ομάδας, καθώς όπως φάνηκε παρά τη συνεχή παρουσία του στο δεύτερο παιχνίδι, η ομάδα δεν κινδύνεψε καθόλου, ενώ οργάνωσε και τους φανατικούς φίλους της ομάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που την ακολούθησαν και στη Βέροια, κερδίζοντας και τη μάχη της κερκίδας.


«Μάγους» χαρακτήρισε τους παίκτες των Γιαννιτσών συνάδελφος από τη Βέροια, αναφέροντας χαρακτηριστικά «τους βάζεις μια πιατέλα κρέας πάνω στο τραπέζι και την εξαφανίζουν στο πιτς φυτίλι»!!!!



Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Zahovic
4. El Presidente
5. Manuel
6. Paskuale
7. Stojan
8. Sailor (δεν αγωνίσθηκε λόγω τραυματισμού)
9. Paltetsanakis
10. Hatzi
11. Giades
12. Coach K

Kostiga
Stelic
Moschov
Lysic


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου