Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Τα νέα από τον 12ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο τη Μικτή Ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών και της Εύξεινου Λέσχης Γιαννιτσών.

Υπό βροχόπτωση (κανονική, αλλά και γκολ) πραγματοποιήθηκε ο 12ος φιλικός αγώνας της ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-15, που διεξήχθη την Τετάρτη, 27-5-2015, στο γήπεδο της Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών, με αντίπαλο τη Μικτή Ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών και της Εύξεινου Λέσχης Γιαννιτσών. Οι πολλές απουσίες βασικών παικτών και το πρωτόγνωρο σχήμα στην ενδεκάδα ανάγκης δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Δικαιόπολη ν’ αποδώσει τα αναμενόμενα και γνώρισε ακόμη μία ήττα στον τελευταίο αγώνα της για τη φετινή σεζόν, καθώς ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του Δικηγορικού Πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθεί, λόγω μη προσέλευσης της ομάδας της Ξάνθης. Σ’ αυτά που αξίζει να μνημονευθούν από το παιχνίδι είναι το πρώτο γκολ του Kostiga για φέτος και τα δύο γκολ (το ένα αυτογκόλ) που πέτυχε ο Tsafta μέσα σ’ ένα λεπτό.

Σκόρερ χρίσθηκε επίσης και ο Stojan με αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλντι.


Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση, ο ιερέας δε που τέλεσε το μυστήριο όταν έμαθε για τα άσχημα φετινά αποτελέσματα του Δικαιόπολη στο Δικηγορικό Πρωτάθλημα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «αυτά παθαίνουν όσοι δεν κάνουν αγιασμό στην αρχή της χρονιάς, στο τέλος με φωνάζουν να τους κάνω μνημόσυνο!!!»



Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Maurinho
4. Kostiga
5. Evangelinos-Angelinho
6. Kill Bill
7. Stojan
8. Sailor (ως φωτογράφος – παράγοντας)
9. Paltetsanakis
10. Hatzi (ως φωτογράφος – παράγοντας)
11. Coach CC
12. Tsafta
13. Dani
14. Petheros Lukic


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου