Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τα νέα από τον 5ο επίσημο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Ξάνθης

Για μια ακόμη φορά φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικαιόπολη αδίκησε τον εαυτό της, καθώς στον 5ο επίσημο αγώνα της, για την περίοδο 2014-2015, που διεξήθχη το Σάββατο 9-5-2015, στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων Ξάνθης, αν και έπιασε και πάλι καλή απόδοση ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Δ.Σ. Ξάνθης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούνται εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, με αυτές της ομάδας των Γιαννιτσών να είναι πιο κλασσικές, αφού οι Giades και Kill Bill έχασαν μοναδικά τετ α τετ με αντίπαλο έναν ποδοσφαιριστή που καθόταν πρώτη φορά τερματοφύλακας. Βέβαια το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει διαφορετική τροπή αν στο 20΄ δινόταν από τον διαιτητή το πεντακάθαρο πέναλντι και η αποβολή του τερματοφύλακα της Ξάνθης, όταν ανέτρεψε τον Kill Bill πριν αυτός μόνος του προ της κενής εστίας σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μ’ ένα σουτ κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που άφησε άγαλμα τον Stojan. Στην επανάληψη Coach CC θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του για να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε περισσότερα μέτρα κι έγινε ακόμη πιο απειλητική, ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και το δεύτερο εξίσου όμορφο γκολ της Ξάνθης, με διαγώνιο σουτ, που επίσης άφησε άγαλμα τον Stojan!!! Παρά το 2-0 σε βάρος τους οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να σκοράρουν και να γυρίσουν το παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι γίνονταν ολοένα και πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους και σε μία από αυτές στο 90΄ πέτυχαν και τρίτο γκολ με αριστοτεχνικό πλασέ του Καραμανάβη, που πέρασε όμορφα τη μπάλα πάνω από τον Stojan που εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε έξοδο.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Zahovic
4. Maurinho (μπήκε ως αλλαγή στο 75΄)
5. Kamara (μπήκε ως αλλαγή στο 85΄)
6. Kostiga
7. Kill Bill (έγινε αλλαγή στο 75΄)
8. Lukic
9. Pantelic (μπήκε ως αλλαγή στο 46΄)
10. Anadam (μπήκε ως αλλαγή στο 70΄)
11. Manuel
12. Paskuale (έγινε αλλαγή στο 70΄)
13. Sailor (μπήκε ως αλλαγή στο 75΄ κι έγινε αλλαγή στο 85΄)
14. Paltetsanakis (έγινε αλλαγή στο 46΄)
15. Hatzi
16. Stojan
17. Coach CC


3 σχόλια:

  1. Μπορεί ο στόχος των τελικών να χάθηκε, αλλά ο στόχος του να παίξουμε ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς υπήρχε και υπάρχει. Άρα τίποτα δεν τελείωσε ακόμα..
    Όσο για τα τελικά, για να προλάβω τον "φίλο" της ομάδας, θα πω "Άντε και του χρόνου" και το πιστεύω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρα στο τριτο γκολ ο Στογιαν δεν εμεινε αγαλμα..προοδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή