Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τα νέα από τον 6ο επίσημο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Παιχνίδι βγαλμένο από τη δεκαετία του 90 θύμισε ο 6ος επίσημος αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, που διεξήθχη το Σάββατο 16-5-2015, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, αφού οι δύο ομάδες ιδίως στο β΄ ημίχρονο είχαν στη σύνθεσή τους αρκετούς παίκτες που πλησιάζουν τα 60 έτη. Πιστή στις απόψεις της για το νόημα που έχει ο θεσμός του Δικηγορικού Πρωταθλήματος, η ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος και παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών της προτίμησε να μην χάσει τον αγώνα στα χαρτιά, αλλά να κατέβει στο γήπεδο και ν’ αγωνισθεί κόντρα στον Αριστοτέλη, που «καιγόταν» για τους βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την τύχη με το μέρος τους καθώς στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Νίκα, ενώ γρήγορα ήρθε και το 0-2 πάλι με το Νίκα οπότε οι φιλοξενούμενοι απελευθερώθηκαν από το άγχος των βαθμών και στην επανάληψη, με το σκορ στο 0-2, τους δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σταδιακά παίκτες που δεν βρίσκουν εύκολα χρόνο συμμετοχής, οι οποίοι έδειξαν όμως να είναι σε καλή κατάσταση, καταφέρνοντας μάλιστα ν’ αυξήσουν το δείκτη του σκορ σε 0-5, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση ορισμένων παικτών των γηπεδούχων που δεν ήταν σε θέση να βγάλουν 90λεπτο. Καλή ήταν η εμφάνιση όμως για τα πρώτα 70 λεπτά και των γηπεδούχων, οι οποίοι παρά τις απουσίες τους κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι σε αρκετές φάσεις, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρουν να σκοράρουν. Μάλιστα το high light του παιχνιδιού ήταν η «πτήση» (που θα ζήλευε και το άλλοτε «φάντομ» των ελληνικών γηπέδων, Νίκος Σαργκάνης) του τερματοφύλακα του Αριστοτέλη σε σουτ του Evangelinos και η απόκρουση της μπάλας πριν καταλήξει στο γάμα της εστίας του.

Αγωνιστικά και μη

Δεύτερη νιότη φαίνεται να περνάει ο Lazaros, ο οποίος από την στιγμή που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κίνδυνος θάνατος για την ομάδα των Γιαννιτσών, φεύγοντας σαν βέλος στις αντεπιθέσεις κι αν δεν ήταν ο ανεκδιήγητος βοηθός διαιτητή που ήλεγχε την περιοχή των γηπεδούχων και τον υπέδειξε πολλάκις σε θέση offside, σίγουρα θα είχε χρισθεί και σκόρερ!!!


Μάλλον υπέρ των φιλοξενούμενων σφύριζε ο γνωστός και ως "είσαι εσύ διαιτητής;;;", δεν ήταν τυχαίο εξάλλου ότι αποχώρησε από το τραπέζι στο γ΄ ημίχρονο μαζί με τους Θεσσαλονικείς...

Δεν έφερε τύχη η επιστροφή μεγαλοπαράγοντα της ομάδας των Γιαννιτσών, γνωστού με την κωδική ονομασία «Mpeos», τον οποίο βλέπουμε εδώ εμφανώς αδυνατισμένο σε σχέση με το … προηγούμενο λεπτό πριν τραβηχθεί η φωτογραφία.


Κάποιοι έφαγαν όλο το φαγητό τους και δεν χρειάζεται ν’ ανησυχούν οι οικείοι τους…






Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho (έγινε αλλαγή στο 46΄)
3. Giades
4. Zahovic
5. Maurinho (μπήκε ως αλλαγή στο 70΄)
6. Kamara (μπήκε ως αλλαγή στο 75΄)
7. Kostiga
8. Lazo
9. Kill Bill (μπήκε αλλαγή στο 46΄)
10. Lukic
11. Anadam (έγινε αλλαγή στο 75΄)
12. Manuel (έγινε αλλαγή στο 70΄)
13. Sailor (δε αγωνίσθηκε αλλά είναι πολυεργαλείο)
14. Hatzi (τα ίδια με τον Sailor)
15. Stojan
16. Coach CC
17. El Presidente
18. Mpeos


3 σχόλια:

  1. Παρατηρητής φωτογραφιών19 Μαΐου 2015 στις 11:41 π.μ.

    Μανουέλ και Ενωσίτης, βλέπω "τιμωρία" σε άλλο τραπέζι; Μήπως η απόδοσή τους στο παιχνίδι ήταν "μειωμένη";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ητανε τραπεζι διαιτητικο..χωρις κρεατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρητής τραπεζιού21 Μαΐου 2015 στις 8:26 μ.μ.

    Εσύ πάντως έφαγες και περίσσεψε κιόλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή