Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τα νέα από τον 9ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας

Με ήττα έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας της για το Ποδοσφαιρικό Δικηγορικό Πρωτάθλημα, η ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών, καθώς την Παρασκευή, 6-2-2015, έχασε με σκορ 1-0, από την αντίστοιχη ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας στο παιχνίδι που έγινε σ’ ένα πολύ δύσκολο και βαρύ γήπεδο στον Σταυρό Ημαθίας. Ουσιαστικά πλήρωσε τη νωθρότητα με την οποία μπήκαν οι παίκτες της στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν και έψαχναν να βρουν αν στη «λιμνοθάλασσα» του Σταυρού, υπήρχαν ψάρια και παπάκια, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πέτυχαν ένα γκολ από τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μάλλον μοιρασμένο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μοχθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, καθώς σε αρκετά σημεία του γηπέδου η μπάλα «πνιγόταν» από το νερό. Ωστόσο αρκετές ήταν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την ομάδα της Βέροιας να χάνει ίσως τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη γκολ, καθώς αφενός μεν ο Stojan πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα ή … της χρονιάς εκτινάσσοντας, με περισσή επιδεξιότητα, το λυγερό κορμί του από το ένα δοκάρι της εστίας του στο άλλο, αφετέρου δε ο Soupinho αν και βρέθηκε σε πολύ ευνοϊκή θέση, δεν μπόρεσε (ή δεν θέλησε) να σκοράρει σε βάρος της αγαπημένης του.

Αγωνιστικά και μη

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν τελικά παρά τις αντίθετες πληροφορίες και τον Σταυρό Ημαθίας, αλλά δεν απέτρεψαν τους παίκτες των δύο ομάδων να συναντηθούν για την τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.




Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Karatzoti, αν και ήταν αυτός που τραβούσε τα μαλλιά του και γκρίνιαζε συνεχώς για τον καιρό και το νερό στο γήπεδο («δεν παίζω γιατί στο box set δεν είχε βατραχοπέδιλα»)



Η ξαφνική ασθένεια του Lukic πριν από τον αγώνα παραλίγο ν’ αφήσει την ομάδα με δέκα παίκτες στη «ναυμαχία» του Σταυρού, και ο νεαρός Alexis αναγκάστηκε να βουτήξει κατευθείαν στα βαθιά για να καλύψει το κενό του.



Μετά την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση οι Paltetsanakis και Tanalias ήρθαν στο γήπεδο του Σταυρού για … ψάρεμα.




Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και η ….. όρεξη στο γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε, με τον Giades να πραγματοποιεί εξωπραγματική εμφάνιση, που την επισφράγισε στο τέλος με επίσκεψη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο και την κατανάλωση τρίμπαλου παγωτό.




Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Karatzoti
6. Tanalias (δεν αγωνίσθηκε)
7. Kostiga
8. Manuel
9. Sailor
10. Paltetsanakis (δεν αγωνίσθηκε)
11. Hatzi
12. Stojan
13. Coach CC
14. Alexis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου