Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τα νέα από την 30η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Με κριτική του αγώνα με τη Λάρισα και κουβέντα στα αποδυτήρια ξεκίνησε η 30η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Τετάρτη, 18-2-2015. Έγινε προσπάθεια να αναζητηθούν τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα, ενώ ξεκαθαρίστηκε ποιοι παίκτες μπορούν να γίνονται αλλαγή και ποιοι όχι!!! Λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες επιφύλαξαν μία έκπληξη στον Coach CC, καθώς του έφεραν τούρτα για να γιορτάσει τα πεντηκοστά του γενέθλια   

κι αυτός για να τους ευχαριστήσει έστησε στο γήπεδο … στίβο μάχης (!!!) τον οποίο έπρεπε περάσουν για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.


Αγωνιστικά και μη


Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε κατά την διάρκεια των ασκήσεων ο Manuel, σε αντίθεση με τον αγώνα με τη Λάρισα, που ήταν μάλλον υποτονικός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε επιτέλους το κατάλληλο ισοθερμικό μπλουζάκι, που ρυθμίζει σωστά τη θερμοκρασία του σώματός του και βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.



Μόνο για να φάει τούρτα ήρθε στο γήπεδο ο Stojan, ο οποίος φαίνεται να επαναπαύεται στις τελευταίες καλές εμφανίσεις του και δεν δείχνει την απαραίτητη διάθεση για να βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις!!!


Μαζική ήταν η συμμετοχή στο γεύμα σύσφιξης-κέρασμα του Coach CC, που ακολούθησε της προπόνησης σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης.






Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Giades
3. Zahovic
4. Maurinho
5. Kostiga
6. Kill Bill
7. Anadam
8. Manuel
9. Sailor
10. Paltetsanakis
11. Hatzi (δεν προπονήθηκε γιατί ήταν τραυματίας)
12. Stojan (δεν προπονήθηκε γιατί είναι παικτούρα και μεγάλη βεντέτα)
13. Coach CC
14. Alex

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Gola Cuka



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου