Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τα νέα από τον 10ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα της Gola Cuka.

Ένα τσουβάλι γκολ έχασαν οι παίκτες του Δικαιόπολη, στον 10ο φιλικό αγώνα της ομάδας, για την περίοδο 2014-15, που διεξήχθη την Παρασκευή, 30-1-2015, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Αν και ο φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό να παραμείνει η ομάδα του Δικαιόπολη σε αγωνιστικό ρυθμό, εντούτοις αρκετές ήταν οι απουσίες παικτών της, που δεν επέτρεψαν στον Coach CC να δοκιμάσει τα σχήματα που είχε στο μυαλό του. Η Gola Cuka αιφνιδίασε τους παίκτες του Δικαιόπολη, καθώς στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη της στην εστία του υπηρεσιακού τερματοφύλακα, Sailor, πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια οι παίκτες του Δ.Σ. Γιαννιτσών προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά αν και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, εντούτοις ήταν αρκετά άστοχοι στην τελική προσπάθεια και το σκορ έμεινε στο 0-1. Στην επανάληψη η πίεση του Δικαιόπολη αυξήθηκε, αλλά ο Πανάγος που υπερασπιζόταν την εστία της Gola Cuka είχε κατεβάσει τα ρολά. Τελικά o Δικαιόπολις αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Gola Cuka και γκολ του εξαιρετικού Manuel, επικράτησε στην εκπνοή του παιχνιδιού, δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης του ακριβοδίκαιου διαιτητή της συνάντησης.

Αγωνιστικά και μη

Η καθυστερημένη έναρξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον Coach CC να «ζεστάνει» λιγάκι παραπάνω τους παίκτες του.


Δεν ευτύχησε να σκοράρει ως βαρύ σέντερ φορ ο Τανάλιας και είπε στη συνέχεια να βοηθήσει την ομάδα από το πόστο του ρέφερι, δίνοντας ανάποδα πλάγια, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε, αφού δεν μπόρεσε να επιβληθεί στους παίκτες, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.



Τα χρειάστηκε ο Tsobic, βλέποντας τον Δικαιόπολη να δυσκολεύεται να γυρίσει το παιχνίδι, καθώς το είχε παίξει «διπλό ημίχρονο, άσσος τελικό». Μάλιστα ως «παρατηρητής» προσπάθησε να φέρνει πιο γρήγορα τις μπάλες που έφευγαν έξω για να κερδίσει χρόνο.


Χωρίς τερματοφύλακα άφησε την ομάδα του Δικαιόπολη ο Stojan, με την δικαιολογία ότι έπρεπε να φτιάξει τρουφάκια για το πάρτυ γενεθλίων του γιου του.







Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Katatzoti
4. Maurinho
5. Kostiga
6. Tanalias(ως παίκτης και διαιτητής)
7. Manuel
8. Tsobic (ως παρατηρητής-ball boy)
9. Sailor
10. Paltetsanakis
11. Hatzi (ως φωτογράφος και διαιτητής)
12. Coach CC(ως προπονητής, παίκτης και διαιτητής)
13. Chris
14. Tanaliaki
15. Voulic


3 σχόλια:

  1. Όλοι βαφτισμένοι σε -ic ειναι. Μ΄ αρέσει η εφευρετικότητα σου hatzigoal... Άκου Voulic... xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι της μεγάλης των πλάβι σχολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Προσεκτικέ" πρόσεχε μην σε φάει η πολλή προσοχή!!! Από τους δεκαπέντε (15) που αναφέρονται ως παρόντες ΜΟΝΟ οι δύο (2) έχουν κατάληξη σε -ic!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή