Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το πρόγραμμα της αποστολής της ομάδας του Δικαιόπολις για τον αγώνα της πρεμιέρας, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Λάρισας

Γρίφο αποτελεί η αποστολή και η ενδεκάδα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δ.Σ. Γιαννιτσών, για τον αγώνα της Πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην αντίστοιχη της Λάρισας, καθώς ο Coach CC τις τελευταίες ημέρες έναν έγραφε στο παρουσιολόγιο και … τρεις έσβηνε, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει τις προσευχές, για να μην χάσει κι άλλον.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Παραλίμνης, μετά το κώλυμα που προέκυψε με τον Πενταπλάτανο (μέχρι και με το γήπεδο στράβωσε η δουλειά και η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα) θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. και δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση, οπότε όσοι θέλουν να τον παρακολουθήσουν θα πρέπει να πάνε στην Παραλίμνη.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο στις 9:00. Αυτό σημαίνει ότι οι Γιαννιτσώτες θα πρέπει να ξυπνήσουν τουλάχιστον στις 8:00 π.μ. και μέχρι τις 8:30π.μ. να έχουν τελειώσει και με το πρωινό τους γεύμα, το οποίο θα πρέπει να είναι καλό, αλλά όχι βαρύ, γιατί μετά θ’ ακολουθήσει γ΄ ημίχρονο στο «δια χειρός και στη Λαδόκολα..».

Εννοείται ότι σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας απαγορεύεται η έξοδος των παικτών το βράδυ της Παρασκευής, καθώς επίσης (απαγορεύεται) και κάθε άλλη δραστηριότητα, που μπορεί να προκαλέσει κόπωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου