Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα της 6ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Σκωτσέζικο ντους από την άποψη της συμμετοχής έχουμε στις προπονήσεις της ομάδας του Δικαιόπολις. Έτσι ενώ στην 5η προπόνηση για την περίοδο 2012-13 υπήρχε κοσμοσυρροή, στην 6η , που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10-10-2012 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, μόλις και μετά βίας και μετά από πολύ ώρα συγκεντρώθηκαν εννέα παίκτες. Το γεγονός αυτό δημιούργησε πρόβλημα στον Κώστιγκα, που, έχοντας στο μυαλό του την συμμετοχή στην προηγούμενη προπόνηση, είχε εκπονήσει ένα πολυσύνθετο πρόγραμμα, που απαιτούσε πολλούς παίκτες. Λόγω όμως της λειψανδρίας, αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει και ν’ απογοητεύσει προς στιγμήν ακόμη και τους πιο φανατικούς οπαδούς του (χαρακτηριστική η αποστροφή του sailor κατά την διάρκεια των ασκήσεων τακτικής «θα κάτσω τέρμα, βαρέθηκα…»). Το πρόγραμμα περιλάμβανε 6΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις (καθόλου απαγορευμένες), 8΄ και 12΄ κορόιδο, 4 σετ 2΄ ταχύτητες, 15΄ ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση, 10΄ σουτ κατά την διάρκεια των οποίων ο Παλτετσανάκης, έδειξε πόσο καλός κυνηγός είναι και τέλος 20΄ οικογενειακό διπλό.

Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Μαυρίνιο
3. Kill Bill
4. Κώστιγκα
5. Μανουέλ
6. Sailor
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Χατζηπαράς

Επειδή δεν κατάφεραν αρκετοί να έρθουν στην προπόνηση της Τετάρτης, αποφασίσθηκε η επόμενη προπόνηση να γίνει την Παρασκευή, 12-10-2012 (με το ενδεχόμενο στη συνέχεια να υπάρξει και γεύμα σύσφιξης και παρακαλούθησης του αγώνα της Εθνικής) και την ερχόμενη Τετάρτη, 17-10-2012 να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας.

11 σχόλια:

  1. Κανένα σχόλιο για το αποτέλεσμα του οικογενειακού διπλού δεν βλέπω..άλλες φορές ήσουν λαλίστατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω; Ότι χάσατε αν και ήσασταν περισσότεροι; Ή για τα λατινοαμερικάνικο γκολ που σου έβαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανένα σχόλιο και για την φωτογραφία από τον μανουέλ. Αν ο άνθρωπος εκτός από μοντέλο είναι και χορτάτος τι να καταλάβει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γκολ σου μου θύμισε εκείνο του Βουτσά που χαμογελούσε αμέριμνος στην κερκίδα και έβαλε κατά λάθος γκολ με κεφαλιά..όσο για το σκορ, ας μην αναφερθώ καλύτερα..ευτυχώς είχαν φύγει τα ανήλικα γιατί επρόκειτο για hardcore πορνό..πολύ μικρή μου την βγάζει την φωτογραφία..Στόγιο χορτάτος δεν είμαι..οπότε πιάσε τοίχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασες την μπάλα Μανουέλ!!! Ακόμη και τώρα δεν έχεις καταλάβει ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν χρησιμοποίησα το κεφάλι!!

      Διαγραφή
    2. Το κατάλαβα ρε Χάτζι, απλά ήθελα να πω ότι το κοντρόλ σου ήταν εξίσου τυχαίο..

      Διαγραφή
    3. Το κατάλαβα ρε Μανουέλ ότι το κατάλαβες, αλλά ήθελα να δημιουργήσω εντυπώσεις!!
      Πάντως για την αποκατάσταση της αλήθειας το ήθελα να το κάνω, άσχετα από το γεγονός ότι αν με ξαναβάλεις να το κάνω μπορεί να μην τα καταφέρω..

      Διαγραφή
  5. Δε κατάλαβα Μανουέλ! Όχι τίποτε δηλαδή, αλλά ήμουν κι εγώ στο γήπεδο κι έβλεπα.
    Τι να λέμε δηλαδή; Ότι χάσατε καίτοι περισσότεροι; Αυτά τα είπε ο Hatzi3goals.
    Για να σου χρυσώσω το χάπι, ας πω ότι απλά θα σε κατέτασσα (αν τυχόν υπήρχαν διακριθέντες) στους διακριθέντες... Ουδέν κατά τα άλλα σχόλιον.

    Υ.Γ. Hatzi. Tις ιδιότητές μου ως κυνηγού τις είδες. Περνάω τη μπάλα μέσα από τον φράχτη, χωρίς να υπάρχει τρύπα στο σύρμα!!! Τι να λέμε τώρα; Δε δέχομαι λοιπόν "κιτρινισμούς"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα για την "τρύπα της βελόνης" έκανα το σχόλιο για τους κυνηγούς!!

      Διαγραφή
  6. αν έρθει το "βέλος" σήμερα προπόνηση θα έρθω και εγώ, εκτός αν έχει κανονίσει κάτι με τα κορίτσια της φωτογραφίας οπότε πάω πάσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ

    Άκυρο τελικά για τη σημερινή προπόνηση, λόγω αδυναμίας χρήσης του γηπέδου απογευματο-βραδινή ώρα. Θα γίνει ενημέρωση με νέα ανάρτηση από τον hatzi3goals.

    ΑπάντησηΔιαγραφή