Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ποιος θα είναι ο νέος χορηγός στη φανέλα της ομάδας;


Με αφορμή την είδηση που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες, σχετικά με τον χορηγό στη φανέλα, που επέλεξαν δύο ομάδες από τα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλίας, ο Βουκεφάλας Λάρισας και ο Παλαιόπυργος Τρικάλων, επανέρχεται το ζήτημα του χορηγού στη φανέλα και στην ομάδα του «Δικαιόπολις».
Πιο συγκεκριμένα ο «Βουκεφάλας» διαφημίζει στις φανέλες του γνωστό οίκο ανοχής της περιοχής, ενώ οι εμφανίσεις της ομάδας του Παλαιόπυργου είναι μαύρες και επάνω σε αυτές αναγράφεται με μπλε γράμματα το όνομα του διαφημοζόμενου γραφείου τελετών.
Βέβαια το γεγονός αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο στον αθλητισμό και δεν οφείλεται στο γνωστό «ελληνικό δαιμόνιο» αφού και μια ομάδα χόκεϊ επί πάγου, που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Γερμανίας, οι Λάντσχουντ Κάνιμπαλς, ήρθε σε συμφωνία με οίκο ανοχής τον οποίο θα διαφημίζει στις φανέλες που χρησιμοποιούν οι αθλητές στη διάρκεια της προθέρμανσής τους, αλλά και στην Αυστρία, η ποδοσφαιρική ομάδα του Τιρόλο (με έδρα το Ινσμπρουκ) διαφημίζει κι αυτή στις φανέλες της έναν οίκο ανοχής. Μάλιστα ο εν λόγω οίκος ανοχής είχε υποσχεθεί στην ομάδα 1.000.000 ευρώ παραπάνω στην περίπτωση που κατάφερνε να ανοίξει παράρτημα στην περιοχή. Οι αρχές στο Ινσμπρουκ δεν το επέτρεψαν και έτσι η χορηγία - διάρκειας μέχρι το 2013 - έμεινε ως έχει.

8 σχόλια:

  1. Αγνός φίλος της ομάδας15 Οκτωβρίου 2012 στις 11:17 π.μ.

    Μην τολμήσετε να κάνετε την ομάδα μοντέλο μπου...λο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2ος αγνός φίλος της ομάδας15 Οκτωβρίου 2012 στις 2:15 μ.μ.

    Και παιδί του νηπιαγωγείου να είσαι, αντιλαμβάνεσαι ότι η Χατζηδιοίκηση ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει κλείσει χορηγία για τη νέα φανέλα, είτε από οίκο ανοχής είτε από γραφείο τελετών... και πάει να μας το πασάρει με το μαλακό...
    Επαναλαμβάνω κι εγώ, μη τολμήσετε να μετατρέψετε την ομάδα μοντέλο, σε μπουρδ....λο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως πάμε μόνο επιχειρήσεις από τους δύο ως άνω εξαιρετικά παραγωγικούς τομείς θα μπορούν να καλύψουν το βάρος της χρηματοδότησης μιας ομάδας με το βάρος της φανέλας του "Δικαιόπολι", οπότε μην πυροβολείτε (και δη ανώνυμα) την Χατζηδιοίκηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μανουέλ. Το κόστος λειτουργίας της ομάδας είναι πλέον πολύ μεγάλο και οι κάνουλες χρηματοδότησης από τους θεσμικούς φορείς έχουν πλέον κλείσει. Η μόνη λύση πλέον είναι να στραφεί η διοίκηση σε "εξαιρετικά παραγωγικούς τομείς που θα μπορούν να καλύψουν το βάρος της χρηματοδότησης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3ος αγνός φίλος της ομάδας16 Οκτωβρίου 2012 στις 11:21 π.μ.

    Στηρίζω τους δυο Αγνούς φίλους της ομάδας μας και δηλώνω ο τρίτος.
    Οι απόψεις τους με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. (Δε θα επαναλάβω τη γνωστή λαϊκή ρήση...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιβεβλημένη κρίνεται, λόγω και της αλλαγής των καιρικών συνθηκών, η μεταφορά της προπόνησης σε ώρα μεσημεριανή (διότι αν δεν έχουμε εκείνη την ώρα προπόνηση δεν μπορώ να κάνω καλή σιέστα), σε περίπτωση δε βροχόπτωσης οφείλει η Χατζηδιοίκηση να εξασφαλίσει κλειστό χώρο για την απρόσκοπτη διενέργεια της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διπλή προπόνηση αύριο!! Μία μεσημεριανή για να μπορεί ο Μανουέλ να έχει μια σιέστα της προκοπής και μία βραδυνή για να μπορέσει ο Μανουέλ να διατηρηθεί σε φόρμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη γ....τε τη συζήτηση μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή