Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα της 4ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Έτοιμοι να παίξουν «ξερή» ήταν οι πρώτοι παίκτες που πήγαν στην 4η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, καθώς ήταν μόλις τέσσερις, ενώ ο Καρπονοστιμιάν (φίλος της ομάδας), που έτυχε να παραβρεθεί τυχαία εκεί, προσφέρθηκε να φέρει τους απαραίτητους ξηρούς καρπούς και να κρατάει και το μπλοκάκι με το σκορ!!! Τελικά με την έλευση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, οι απώλειες των παικτών, λόγω της έκτακτης μεταφοράς της ημέρας της προπόνησης από την Τετάρτη στη Δευτέρα, περιορίσθηκαν σημαντικά και κατάφερε τελικά ο Κώστιγκα να εφαρμόσει το καινοτόμο πρόγραμμα προπόνησης, που εκπόνησε και περιλάμβανε 14΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις (τις γνωστές απαγορευμένες), 8΄ διατήρηση, τρία σετ δίλεπτων μονομαχιών και 30΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο για μια ακόμη φορά οι αλλοπρόσαλλοι, αν και λιγότεροι αριθμητικά, κατατρόπωσαν την άμυνα των κόκκινων. Το παρόν έδωσε και ο υπό ανάρρωση Στόγιαν, ο οποίος ασκώντας τα καθήκοντα του χρονομέτρη, αν και είχε στη διάθεσή του μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, οι μετρήσεις του ήταν όλες στο περίπου!!
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μαυρίνιο
3. Κώστιγκα
4. Sailor
5. Παλτετσανάκης
6. Χάτζι
7. Γκαγκάτσης
8. Καρπονοστιμιάν

Την Τετάρτη, ως γνωστόν, θα έχουμε την αιμοδοσία, οπότε η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 5-10-2012, μάλλον την ίδια ώρα (7:30μμ)

1 σχόλιο:

  1. Ο παρατηρητής, του παρατηρητή2 Οκτωβρίου 2012 στις 12:14 μ.μ.

    Είδα τον "Καρπονοστιμιάν" σε πολύ καλή κατάσταση και ιδιαιτέρως "fit". Μακάρι να τον βάλουμε στο χέρι, γιατί έστω και στις προπονήσεις θα βοηθήσει.
    (Άσε που μπορούμε να εξασφαλίσουμε και ξηροκάρπια σε τιμές θανάτου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή