Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα της Αιμοδοσίας 2012


Έξι στα έξι είχε η ομάδα του «Συλλόγου Αθλουμένων Δικηγόρων Γιαννιτσών και Φίλων – ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» στην Αιμοδοσία 2012, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη. Οι έξι παίκτες της ομάδας, που παραβρέθηκαν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, αποδείχθηκαν «ταύροι» στις μετρήσεις των γιατρών και προσέφεραν δέκα λεπτά από τη ζωή τους γι’ αυτόν τον ευγενικό σκοπό. Ακόμη και ο Παλτετσανάκης, που πέρσι «έφαγε πόρτα»,

φέτος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και δεν στάθηκαν εμπόδιο ούτε τα ταξίδια του στο Εξωτερικό, αλλά ούτε και … στο Εσωτερικό. Πολλά μπράβο αξίζει ο Κώστιγκα, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα που είχε, καθώς το σχολείο του θα πήγαινε εκδρομή, προσήλθε πρώτος, πριν ακόμη ξεκινήσει η αιμοδοσία και περίμενε με ανυπομονησία.
Μετά την αιμοδοσία η παράδοση συνεχίστηκε με το καθιερωμένο γεύμα σύσφιξης και αναπλήρωσης των υγρών, σε γνωστό ουζερί της πόλης.



4 σχόλια:

  1. Υπενθύμιση:
    Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη, γι' αυτούς που τυχόν θέλουν μεν, αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν σήμερα να δώσουν αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να διορθώσω τον hatzi3goals, ότι είχαμε 7 στα 7 σήμερα (προσμετρώ και την παρουσία του κτηνίατρου φίλου της ομάδας) ο οποίος με προθυμία συμμετείχε στην κίνηση΄μας και παρ' ολίγον 8 στα 8, αν τελικά και ο αγαπητός μας Φώτης (επίσης ένθερμος fun της ομάδας) κατάφερνε να ηρεμήσει με το "λέγε - λέγε περί diesel", κι έριχνε λιγάκι την πίεσή του.
    Ένα συγνώμη στον Τανάλια που εκ παραδρομής δεν ενημερώθηκε για το μεσημεριανό γεύμα σύσφιξης (ξέρω ότι ήθελε να έρθει) "mea culpa".
    Και μια παρατήρηση για τα "ταξίδια"... Παραλίγο η συμμετοχή στις γιορτές παλιάς πόλης της Ξάνθης να μας στοίχιζε μια φιάλη αίμα λιγότερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κτηνίατρος φίλος της ομάδας μήπως είναι και γιατρός της ομάδας;; Το ρωτάω αυτό με αφορμή το "ταύροι" του hatzi3goals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοιχτό γράμμα διαβάζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή