Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα του 1ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο τους Επίλεκτους-Πρώην Πελάτες


Μετ’ εμποδίων και κάτω από καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες (28ο C) πραγματοποιήθηκε ο 1ος φιλικός αγώνας της ομάδας του «Δικαιόπολις», για την περίοδο 2012-13 την Τετάρτη, 17-10-2012 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Αρχικά είχε προγραμματισθεί να γίνει με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Δαμιανού, η οποία λόγω κούρασης δεν μπορούσε να έρθει (ήρθε όμως ο Δαμιανός) κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα γινόταν προπόνηση, η έκπληξη έγινε με τους Επίλεκτους - Πρώην Πελάτες μας, οι οποίοι την τελευταία στιγμή ζήτησαν φιλικό. Τι φιλικό όμως να κάνουμε οι έρμοι, αφού αυτοί που μαζευτήκαν δεν γέμιζαν ούτε ταξί!! Καλά που το πολυεργαλείο φουλ μπακ Μανουέλ, έφερε μεταγραφές της τελευταίας στιγμής και συμπληρώθηκε το ρόστερ. Πρόβλημα υπήρξε με τη θέση του τερματοφύλακα, όμως ο Κώστιγκα όταν είδε ότι τα αποδυτήρια ήταν κλειστά και δεν θα έκανε μπάνιο, τον έπιασε λουμπάγκο και ζήτησε να παίξει αυτός κάτω από τα δοκάρια. Αγωνιστικά η ομάδα κυκλοφορούσε πολύ καλά την μπάλα (αν και μονόπατα αριστερά στο πρώτο ημίχρονο), αλλά όταν έφτανε στην επίθεση τα χαλούσε, καθώς δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την αμυντική γραμμή (λεωφορείο) των αντιπάλων. Επόμενο λοιπόν ήταν, όπως διέκρινε και το έμπειρο μάτι του Κώστιγκα, ότι το γκολ θα το τρώγαμε εμείς σε κάποια αντεπίθεση, και καθώς ο τερματοφύλακάς μας ήταν περισσότερο διακοσμητικός, το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0. Στην επανάληψη όμως κι ενώ ο Κώστιγκα ζήτησε αλλαγή, στην περιοχή της εστίας μας, «μύρισε αξιοπιστία», καθώς ανέλαβε να την υπερασπίσει ο Κούλιο, ο οποίος έδειξε ότι την έχει τη θέση, με κλειστά μάτια!! Αφού λοιπόν εξασφαλίσθηκε το μηδέν στα μετόπισθεν, ανέλαβε δράση η μεταγραφή του Μανουέλ, ο βιρτουόζος Μάκιντε, που αφού έχασε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες, ισοφάρισε τελικά σε 2-2, σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι.
Την πρώτη του εμφάνιση έκανε για φέτος και ο Παπαντάμ, ο οποίος όμως από τα πολλά πιτόγυρα, φάνηκε αρκετά βαρύς και δικαίως μετονομάσθηκε σε «Περπατάμ». Μάλιστα εισήγαγε ένα νέο τρόπο άμυνας, όχι με τα μάτια, αλλά με τις φωνές. Έτσι όταν ένας αντίπαλος βρισκόταν στο χώρο ευθύνης του, άρχισε να φωνάζει «μη σουτάρει», «μη σεντράρει» κλπ!!! Μεγάλη εμφάνιση από τον Μαυρίνιο, στο δεύτερο ημίχρονο όμως, όταν κι εντάχθηκε στην αντίπαλη ομάδα και βρήκε την Ιθάκη του!!! Αποκάλυψη ήταν και ο Παλτετσανάκης, που έδειξε ότι είναι φτιαγμένος για την αμυντική γραμμή, καθώς μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του ως δεξί μπακ, ήταν απροσπέλαστος και σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.
Παρόντες μαζί με τις μεταγραφές ήταν:
1. Μαυρίνιο
2. Καμαρά
3. Κώστιγκα
4. Ανανταμ Παπανταμ
5. Μανουέλ
6. Κούλιο
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Γκαγκάτσης
10. Μάκιντε
11. Στέλιτς
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 24-10-2012

3 σχόλια:

  1. περαστικός διαβάτης19 Οκτωβρίου 2012 στις 12:31 π.μ.

    Ποιο είναι είπαμε το μαγαζί με τα πιτόγυρα που προτιμάει ο Περπαντάμ;(Πείνασα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το προτιμάει απλώς, αλλά δουλεύει εκεί! Με τόσες περικοπές στους δασκάλους, δεν βγαίνει χωρίς δεύτερη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικός διαβάτης19 Οκτωβρίου 2012 στις 11:32 π.μ.

    Δουλεύεις κι εκεί; Τι προκομμένο παιδί!
    Κι εγώ που νόμιζα ότι τα χλαπακιάζει απλώς. (Γιατί για να λέμε την αλήθεια, ούτως ή άλλως η φυσική του κατάσταση φάνηκε να πηγαίνει σετάκι με την κατανάλωση πιτόγυρων!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή