Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Την Τετάρτη το βράδυ


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση φαρμάκων, πολύ γρήγορα ήρθε η στιγμή που θα πρέπει για τρίτη φορά να αποστείλουμε στην μη κυβερνητική οργάνωση «Γιατροί του κόσμου», τα φάρμακα που έφτασαν στα χέρια μας και συγκεντρώσαμε από τα διάφορα σημεία συλλογής.
Για το σκοπό αυτό και
τη διαλογή που συνηθίζουμε να κάνουμε πριν την αποστολή τους, καλούνται τα μέλη του σωματείου μας να συγκεντρωθούν την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00΄στο γραφείο μας (στην οδό Κουγιουμτζίδη αρ. 3), ώστε να πακετάρουμε και να αποστείλουμε τα αποθηκευμένα φάρμακα.
Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η προσπάθεια συνεχίζεται, αφού διαπιστώσαμε ότι μέρα με την ημέρα την αγκάλιασαν και συμμετέχουν σ’ αυτή όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία αυτής της συγκέντρωσης, θα συζητήσουμε και την πρωτοβουλία για τη συμμετοχή μας στο έθιμο «Κόλιντα Μπάμπω», το βράδυ της προπαραμονής των Χριστουγέννων (Παρασκευή 23-12-2011), ως συνέχεια της περσινής πολύ επιτυχημένης μας προσπάθειας. Καλό θα είναι να παρευρεθούν όσο περισσότερα μέλη μπορούν, προκειμένου να υπάρξουν και περισσότερες ιδέες για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

2 σχόλια:

  1. Παρατηρητής φωτογραφίας20 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:08 π.μ.

    Ποιος από τους τρεις στην φωτογραφία είναι ο Παλτετσανάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον αυτός που είναι κάτω με το μαύρο παντελόνι. (Έχω ακούσει ότι έχει υψοφοβία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή