Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο αντίπαλος του Άρη στη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας


Με την ιστορική ομάδα του Πανθρακικού κληρώθηκε ο Άρης στη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πανθρακικός, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση (μ’ ένα αγώνα παραπάνω) της φετινής Football League, έχει έδρα την Κομοτηνή. Ιδρύθηκε το 1963 και είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Θράκης, το έμβλημα της ομάδα είναι ο αναμμένος πυρσός. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σάββας Παντελίδης από τον Μάρτιο του 2011.
Ο Πανθρακικός ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία του το 2008. Ως 3ος από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Την περίοδο 2008-09 καταλαμβάνει την 11η θέση στην Σούπερ Λίγκα που είναι και η υψηλότερη στην ιστορία της ομάδας.
Ο Πανθρακικός έχει φτάσει μερικές φορές στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έχει καταφέρει όμως να περάσει ποτέ στην φάση των 8.
Τον Άρη Θεσσαλονίκης τον είχε αντιμετωπίσει στο κύπελλο ξανά στα πλαίσια του 3ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2005-06 όταν και ο Πανθρακικός μόλις είχε ανέβει στην Γ΄ Εθνική, ενώ ο Άρης είχε φτάσει μέχρι τον τελικό την προηγούμενη χρονιά. Στις 01/09/2005 ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Άρη με σκορ 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση
Αγωνιζόμενος για την 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Απόλλων Σμύρνης σε μια επανάληψη της περσινής συνάντησης για τον ίδιο θεσμό. Η ιστορία επαναλήφθηκε και η ομάδα της Κομοτηνής πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, χωρίς να χρειαστεί το ημίωρο της παράτασης, καθώς ο Νίκος Σουλτανίδης με δυο τέρματα που πέτυχε με ισάριθμες όμορφες ενέργειες χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου