Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προπόνηση ομάδας


Την Τετάρτη, 7-12-2011 και ώρα 3:00μμ η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Γιαννιτσών. Δεν είναι απλά ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, καθώς παρουσιάζει ενδιαφέρον και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους. Ο βασικότερος αποτελεί το... σκάουτινγκ που θα κάνει ο Λάσλο Μπόλονι σε 12 συνολικά ποδοσφαιριστές της β' ομάδας. Έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Κολομπούρδα θα έχει την ευκαιρία να τους δει αγωνιζόμενους απέναντι σε μια ομάδα Β' Εθνικής η οποία μάλιστα έχει πολύ αξιόλογη πορεία καθώς είναι δεύτερη στην βαθμολογία. Οι 12 νεαροί που θα βρεθούν αύριο στα Γιαννιτσά είναι οι: Μελίσσας, Λαμπάκης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης Π., Δεμιρτζόγλου, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Τσανδάρης, Πόποβιτς, Ταουσιάνης, Χαρμάνας και Παπαδόπουλος Β. Το ίδιο ισχύει και για παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια και αύριο (7/12) θα συγκροτήσουν τον κορμό της ομάδας που θα κατεβάσει στο γήπεδο των Γιαννιτσών ο Ρουμάνος τεχνικός. Μπαλάφας, Κατσικάς, Γιάννου, Αποστολόπουλος, Γλύκος αναμένεται να αγωνιστούν από την αρχή, το ίδιο και ο Λίνο ο οποίος μετά από διάστημα απουσίας σχεδόν ενός μήνα θα φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του σε αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι από το μυαλό του Λάσλο Μπόλονι περνά και η σκέψη να τεστάρει για κάποιο διάστημα τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Οριστική απόφαση, ωστόσο, θα πάρει αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αφού η Αναγέννηση θα παίξει το πιο πάνω φιλικό στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, η ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» δεν θ’ αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο του Πενταπλατάνου και την ίδια ώρα (3:00μμ) θα κάνει κανονικά την προγραμματισμένη προπόνηση της.

6 σχόλια:

  1. φαντάζομαι ότι για τα νέα παιδιά του μΠαοκ η αναμέτρηση απέναντι σε μια μεγαλύτερη ομάδα αποτελεί κίνητρο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sailor, περίμενα άλλο σχόλιο από σένα για την συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μ' απογοήτευσες...
    ΥΓ. Νικήσαμε τον βάζελο και πήραμε τα πάνω μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231140760

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλαθλος του ελληνικού ποδοσφαίρου7 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:47 π.μ.

    "Θρυλική" εμφάνιση, πικρός αποκλεισμός του ΟΣΦΠ!
    ΥΓ. Τελικά υπάρχει Θεία Δίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γερμανικό κούρεμα με γαλλικό φιλί!!!!
    Τανάλια που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάτζη, γίνε πιο συγκεκριμένος, τι ακριβώς περίμενες από εμένα, γιατί δεν σε απογοήτευσα ή γιατί σε απογοήτευσα έστω και λίγο;
    Μιλάς με γρίφους, μάλλον έχει να κάνει με εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας μετά το ρεπό που από μόνος του έδωσε στον εαυτό του!! ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, καλώντας μάλιστα ανοιχτά και τα λοιπά μέλη να απέχουν από την προπόνηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή