Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα της 11ης προπόνησης για την περίοδο 2011-12 (ορθή επανάληψη)


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν το πρωί της Τετάρτης, 7-12-2011 (είδαμε βροχή μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας), τις μεσημεριανές ώρες, αυτές βελτιώθηκαν εντυπωσιακά, ώστε να χαρακτηρισθούν ιδανικές για την διεξαγωγή της 11ης προπόνησης της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η πρωτοφανής όμως και αντιεπαγγελματική ενέργεια του υΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ προπονητή να προτιμήσει να δει τον φιλικό αγώνα της Αναγέννησης με τον ΠΑΟΚ, που διεξαγόταν την ίδια ώρα, προτρέποντας και παρασέρνοντας μάλιστα κι άλλους παίκτες να πράξουν το ίδιο, είχε ως αποτέλεσμα την πολύ μικρή προσέλευση. Το πρόγραμμα της προπόνησης, που εκπόνησε ο Χάτζι, περιλάμβανε 7΄τρέξιμο, δύο 7΄ διατήρηση σε γήπεδο 20μ Χ 30μ, δύο 7΄ διατήρηση σ’ ένα γήπεδο 20μ Χ 30μ, που εναλλάσσονταν μ’ ένα μεγαλύτερο 40μ Χ 60μ., δύο σετ από οκτώ ανοίγματα 15μ και 20΄ οικογενειακό διπλό. Το πρόγραμμα αυτό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και πολύπλοκο, σε σχέση μ’ αυτά που έκανε μέχρι σήμερα ο υΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ και είχε ως συνέπεια οι παρόντες παίκτες να μην το ολοκληρώσουν, φτάνοντας μέχρι τα ανοίγματα.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Λαζό
5. Χριστιάνο
6. Μανουέλ
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Στόγιαν

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει μάλλον την Παρασκευή 9-12-2011, εκτός εάν ο νέος προπονητής της ομάδας – ο υΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ μετά την αντισυμβατική συμπεριφορά του είδε την πόρτα της εξόδου – που συμφώνησε με την Χατζηδιοίκηση ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ζητήσει κάτι διαφορετικό.

4 σχόλια:

  1. Φίλος του Δικαιόπολις8 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:31 π.μ.

    Είναι αλήθεια αυτό που ακούστηκε ότι ο Κώστιγκα θ΄ αποπεμφθεί κι από το Διοικητικό Συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογραφική πηγή8 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:58 π.μ.

    Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι εξετάζεται και αυτό το ζήτημα. Πάντως μάλλον δεν θα το τραβήξει το συμβούλιο στα άκρα, παρά θα τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Σε περίπτωση ανάλογης συμπεριφοράς θα πράξει τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χατζηδιοίκηση πρέπει να αποπέμψει τον Κώστιγκα από το Συμβούλιο και παρακάμπτοντας τον πρώτο αναπληρωματικό (Τανάλια), ο οποίος λόγω των πολλών βουντού δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του συμβούλου, να φτάσει στο δεύτερο αναπληρωματικό, τον οποίο και θα χρήσει σύμβουλο.

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι ο δεύτερος αναπληρωματικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή