Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα της 12ης προπόνησης για την περίοδο 2011-12


Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μεσιανού, η 12η προπόνηση της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», για την περίοδο 2011-12, που έγινε την Τετάρτη, 14-12-2011. Στο γήπεδο εμφανίσθηκε πρώτος ο Κώστιγκα,που, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ήθελε να δείξει καλό πρόσωπο στη Χατζηδιοίκηση, άρχισε όμως ν’ ανησυχεί όταν είδε να περνάει το πρώτο τέταρτο από την καθορισμένη ώρα της προπόνησης και να μην εμφανίζεται κανείς, σκεπτόμενος ότι μάλλον του κάνανε πλάκα και πήγαν σε άλλο γήπεδο. Η ανησυχία του έφυγε, μόλις είδε τον Στόγιαν και τον Χάτζι να φτάνουν στο γήπεδο, δεν πρόλαβε όμως να ησυχάσει, καθώς μετά από αυτούς πάρκαρε στο πάρκινγκ του γηπέδου ένα άγνωστο αυτοκίνητο, οδηγούμενο από έναν ψηλό κύριο με φαλάκρα! Ωχ!! μάλλον είναι ο καινούριος προπονητής, σκέφτηκε. Για καλή του τύχη, όμως δεν ήταν ο νέος προπονητής, αλλά ένας παλιός παίκτης της ομάδας, που παράτησε το ποδόσφαιρο για ν’ ασχοληθεί με το μπέηζμπολ, κάνοντας μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ. Μάλιστα ήταν από αυτούς που στήριζαν τον Κώστιγκα για τη θέση του προπονητή (του έλεγε χαρακτηριστικά «όσο είμαι εγώ δήμαρχος, μην ανησυχείς!!». Τελικά μόλις συμπληρώθηκε μια ενδεκάδα ο Κώστιγκα άρχισε να εκτελεί το πρόγραμμα, που εκείνη την ώρα σχεδίαζε, καθώς και ο ίδιος πίστευε ότι η Χατζηδιοίκηση θα κρατήσει το λόγο της και θα φέρει καινούριο προπονητή. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 5΄ τρέξιμο ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 8΄ τρέξιμο (έντονο), ασκήσεις ενδυνάμωσης, δύο 8΄ διατήρηση, δέκα ανοίγματα 15μ. και 40΄ οικογενειακό διπλό, όπου ο Πάλτε, με τον εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό λαθών του, διέπρεψε ως κορυφαίος παίκτης της αντίπαλης ομάδας!!
Στα μεταγραφικά, η Χατζηδιοίκηση άρχισε πλέον ν’ ανησυχεί σοβαρά, καθώς μετά την απώλεια του sailor, που αφοσιώθηκε στις διανομές καύσιμης ύλης, ένας ακόμη παίκτης, μετά την μεγάλη αποδοχή, που του επεφύλαξαν οι φίλοι του ιστολογίου στη σχετική ψηφοφορία, φαίνεται ότι εγκαταλείπει την ομάδα για να κάνει καριέρα μοντέλου στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Παρόντες ήταν οι:
1. Enwsitis
2. Μαυρίνιο
3. Κώστιγκα
4. Kill Bill
5. Λαζό
6. Ανανταμ Παπανταμ
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Στόγιαν
10. Nick Paplau
11. Γκαγκάτσης

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 16-12-2011 στο γήπεδο του Μεσιανού.

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται πως τελικά ο Καρατζόρτζεβιτς, δέχτηκε την πολυπόθητη πρόταση για συνεργασία ως μοντέλο, από μεγάλο με Ιταλό σχεδιαστή και μάλλον θα κάνουμε καιρό να τον δούμε στη προπόνηση. Ή μήπως είναι αλλιώς τα πράγματα;
    Καλώ τη Χατζηδιοίκηση να ξεδιαλύνει το θέμα και να πάρει τα ανάλογα μέτρα.

    Να αναφερθεί δε πως κάποιο πουλάκι μου σφύριξε πως υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα παραχώρησης χώρου για χρήση γραφείων του Δικαιόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή