Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα του 7ου Φιλικού αγώνα για την περίοδο 2011 - 2012, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Δαμιανού


Δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της, η ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» στον 7ο φιλικό της αγώνα για την περίοδο 2011-12, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30-11-2011, στο γήπεδο του Δαμιανού, με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με το βαρύ 5-2. Κι όμως στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, χάρη στις σαφείς οδηγίες, που έδωσε ο υπηρεσιακός (ο ίδιος ισχυρίσθηκε ότι μιλάει με τον

«πρώην»), η ομάδα εμφανίσθηκε ιδιαίτερα συμπαγής, καθώς είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Τανάλια, χωρίς όμως και να μπορεί ν’ απειλήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αποτέλεσμα της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας ήταν ο Τανάλιας ν’ αρχίσει να κρυώνει από το αγιάζι στο ρέμα του Δαμιανού και ο Kill Bill, που δεν ξεκίνησε τον αγώνα, να του κάνει σεντρούλες για να τον κρατάει ζεστό. Την «ζεστασιά» αυτή την πλήρωσε και ο ίδιος και η ομάδα, καθώς σε μία ανύποπτη φάση σε κόρνερ, που έχει κερδίσει η ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», μετά την απόκρουση των αμυντικών, η αντίπαλη ομάδα έφυγε στην κόντρα και ενώ ο Τανάλιας, αν δεν έκανε ζέσταμα, θα μπορούσε πολύ εύκολα να καθαρίσει την βαθιά μπαλιά, άργησε να πάει προς την μπάλα, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με τον επιθετικό του Δαμιανού, που κυνήγησε τη φάση και τραυματιστήκαν αμφότεροι στα γόνατά τους. Παρά τους αφόρητους πόνους και το γεγονός ότι το καπάκι στο γόνατό του πήγαινε πέρα δώθε, δεν ζήτησε αλλαγή, φοβούμενος μήπως ο Χριστιάνο, που έκανε το βουντού του στο πάγκο, μπει στη θέση του και καθιερωθεί και για τα επόμενα ματς. Η καλή αμυντική λειτουργία χάλασε στο 20΄ περίπου όταν δύο αδράνειες στην άμυνα επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ Δαμιανού, να προηγηθεί με 2-0. Οι αδράνειες αυτές, όμως εκτός του ότι έφεραν την ομάδα πίσω στο σκορ, δημιούργησαν και πολύ γκρίνια μεταξύ των παικτών, με αποκορύφωμα το ξέσπασμα του Στόγιαν, που είδε δικαιολογημένα τον αυστηρό υπηρεσιακό προπονητή να τον στέλνει πρόωρα στ’ αποδυτήρια, για μπάνιο. Με το σκορ 2-0 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο η ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», έχοντας πιο επιθετικό σχήμα, με την προσθήκη των Μανουέλ, Κούλιο και Kill Bill, μπήκε με σκοπό ν’ ανατρέψει την κατάσταση. Πράγματι μ’ ένα γκολ ποίημα ο Kill Bill, που με τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ εξέθεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έβαλε την ομάδα μας και πάλι μέσα στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς σε μια αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας και σ’ ένα εύκολο, για την κλάση του Τανάλια, χλιαρό σουτ από τα πλάγια, δεν μπόρεσε αυτός (ο Τανάλιας) να λυγίσει το πονεμένο του γόνατο και το σκορ έγινε 3-1. Πεισματάρης καθώς είναι, δεν ζήτησε αλλαγή κι έφαγε ακόμη ένα στα κοντά, οπότε κατάλαβε ότι έπρεπε ν’ αποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στον Χριστιάνο, που είχε αρχίσει ν’ απορεί γιατί δεν έπιασε το βουντού, που έκανε στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο. Με το σκορ στο 4-1 το παιχνίδι άνοιξε και οι άμυνες χαλάρωσαν, ο Χριστιάνο όμως έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πραγματοποιώντας πολύ καλές επεμβάσεις (είχε πέσει ήδη το σκοτάδι και ως γνωστόν έχει πρόβλημα, μόνο όταν έχει ήλιο!!), ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη για το πέμπτο γκολ, που δέχτηκε η ομάδα, αφού κι αυτό προήλθε από χαρακτηριστική αδράνεια της άμυνας. Πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Κούλιο απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει το ένστικτο του σκόρερ, καθώς μείωσε σε 5-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Καρατζόρτζεβιτς
4. Μαυρίνιο
5. Τανάλιας
6. Κώστιγκα
7. Kill Bill (αλλαγή)
8. Λαζό (αλλαγή)
9. Χριστιάνο (αλλαγή)
10. Ανανταμ Παπανταμ
11. Μανουέλ (αλλαγή)
12. Κούλιο (αλλαγή)
13. Παλτετσανάκης
14. Χάτζι
15. Στόγιαν
16. Γκαγκάτσης (αλλαγή)
17. Christiano’ s brother


Μετά τον αγώνα οκτώ από τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας, πήγαν να πιουν ένα ποτηράκι για να ξεχάσουν την εμφάνιση και τις μεταξύ τους γκρίνιες.
Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 2-12-2011 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

14 σχόλια:

  1. Χθες η ομάδα σας δεν είχε καμία τύχη, γιατί χθες ήταν η μέρα του ΠΑΟΚ γενικά, οπότε και του ΠΑΟΚ Δαμιανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βασίλειος Κωστέτσος1 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:13 μ.μ.

    Κανένα σχόλιο για την εμφάνιση του Καρατζόρτζεβιτς δεν είδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγαλμένος από φιγουρίνι. Τι να λέμε; Άρτι αφιχθείς από Ιταλία ο άνθρωπος.(Φλωρεντία αν δε κάνω λάθος, σύμφωνα με το μοβ μπλουζάκι;) Κρίμα που στις φωτογραφίες, δεν φαίνεται τόσο καλά το χρώμα.

    Ευκαιρία πάντως για να παίρνει ιδέες η Χατζηδιοίκηση! Βλέπε χρώματα επόμενης χορηγίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βασίλειος Κωστέτσος1 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:59 μ.μ.

    Για την εμφάνιση αποστολής έλεγα βρε Μάκη μου, όχι για την αγωνιστική στολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Κουστούμι από Ιταλία, αυτοκίνητο κόκκινη ALFA 159, ενώ φήμες τον τελευταίο καιρό τον θέλουν να έχει σταματήσει τα κοκορέτσια και τα κοψίδια και να τρώει μόνο πίτσα καλτσόνε...

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φανατικός φίλος της ομάδας1 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:26 μ.μ.

    Χριστιάνο τα βούντου σου μόνο σε συμπαίκτες πιάνουν ή και σε αντιπάλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρμόδιος υπάλληλος του ΕΦΕΤ1 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:31 μ.μ.

    Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος από την Χατζηδιοίκηση, αν η καθυστερημένη άφιξη του Μανουέλ στο γήπεδο, συνδέεται αιτιωδώς με την κατανάλωση του δανέζικου γκοτζίλα, προκειμένου ν' αποστείλω την σχετική έκθεση στην Υπηρεσία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρμόδιε υπάλληλε του ΕΦΕΤ.

    Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο χθες ο Manuel, επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο Δανέζικο προϊόν, το έχει ξανααγοράσει. Επιβεβαίωσε δε, ότι το χρώμα (το γνωστό σκούρο καφέ) του προϊόντος, που εσύ ονομάζεις "Γκοτζίλα", είναι το φυσικό του και δεν προέρχεται από αλλοιώσεις λόγω παλαιότητας ή άλλο τι. Κι όλα αυτά τα είπε νηφάλιος πριν καταναλώσει ρετσίνα χθες στη ταβέρνα του "Μπάρμπα Γιάννη".

    Η καθυστερημένη άφιξή του στο γήπεδο, δεν έχει καμία σχέση με το προϊόν. Ενημέρωσε λοιπόν άφοβα την Υπηρεσία σου, ότι η κατανάλωση δανέζικου Λάντσιον Μήτ μπορεί να γίνει άφοβα σε απεριόριστες ποσότητες.

    Υ.Γ. Αν επαναληφθεί τη Κυριακή που μας έρχεται, ανάλογη εξόρμηση στο βουνό, θα φροντίσω να αγοράσω καμιά παλέτα απ' τη συγκεκριμένη κονσέρβα. Ενημερώστε με όμως γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρεπόρτερ του περιοδικού Status1 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:15 μ.μ.

    Κωστέτσο και Τσέλιε...

    Μη γλύφεστε για ράψιμο κουστουμιού τύπου Καρατζόρτζεβιτς. Με τέτοια κρίση φέτος, βλέπω την ομάδα να προμηθεύει τους παίκτες, μέχρι καμιά "σαλιάρα" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανατικέ φίλε της ομάδας, για να πιάσει το βουντού μου θέλω ΑΦΜ του καθ΄ ου το βουντού...

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΟΥ CHRISTIANO ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ. ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ¨ΤΟΥΜΠΑΝΟ¨ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα το έχω το ΑΦΜ σου, Τανάλια...

    Crhistiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή