Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από τον 8ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο τη Δόξα Μαυροβουνίου

Χρήσιμη από κάθε άποψη ήταν η πρόβα τζεναράλε της Pellalaw United ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αριστοτέλη. Ο συνήθης φιλικός αντίπαλός της για τη φετινή σεζόν, η Δόξα Μαυροβουνίου, ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την Πέμπτη, 17-1-2019 εμφανίσθηκε στο γήπεδο του Μαυροβουνίου πιο δυνατός σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φορές, φιλοδωρώντας την ομάδα των δικηγόρων με έξι γκολ!!!!!! Κι όμως στο πρώτο τέταρτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι και να έχουν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Stafids. Μόλις όμως δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 16΄ έχασαν τη συνοχή τους και φάνηκαν να καταρρέουν με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους και χαλαρότητα στην άμυνά τους. Έτσι μέχρι να κλείσει το ημίχρονο στο 39΄ το κοντέρ έγραψε 4-0 με τον Stafids να αποσοβεί τουλάχιστον άλλα τρία τέρματα. Στην επανάληψη οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές (ιδίως αυτός των γηπεδούχων) βοήθησαν να γίνει πιο ισορροπημένο το παιχνίδι με την κάθε ομάδα να πετυχαίνει από δύο γκολ.
Παρά την βαριά ήττα για τη United, το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία για να δούνε οι παίκτες της τα λάθη τους στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και στη φάση της άμυνας, ενώ με τα έξι γκολ που δέχτηκε συμπληρώθηκε ο μέγιστος αριθμός τερμάτων για αυτόν το μήνα και θα πάει στη Θεσσαλονίκη το άλλο Σάββατο για να κρατήσει το μηδέν.

Αγωνιστικά και μη

Δύο γκολ σε 25 λεπτά συμμετοχής πέτυχε ο Ignasievic αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός που έχει στο ρόστερ της η United.

Αντίθετα ο Kostiga δεν επιβεβαίωσε την φήμη του δεινού σκόρερ που κυκλοφορούσε αυτές τις ημέρες στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της Σκύδρας.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Ignasievic αν και έχει λιγότερες προπονήσεις από τον Pate είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτόν και με σαφώς λιγότερα κιλά!!!

Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Manuel στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο φιλικό, αφού είχε δηλώσει επαγγελματικό κώλυμα. Τελικά όμως ήρθε στο γήπεδο, καθώς όπως έγινε γνωστό η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν η τελευταία ημέρας παραγραφής του κεράσματος για την ονομαστική του εορτή κι επειδή ως άνθρωπος είναι large δεν ήθελε να θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύεται δικονομικούς κανόνες για να αποφύγει ηθικές υποχρεώσεις!!

Κεράσματα όμως, έφερε δίχως να γιορτάζει και ο Kontakov, προκειμένου να αυξήσει την συμμετοχή παικτών στον αγώνα και η κίνησή του αυτή φάνηκε να φέρνει αποτελέσματα, καθώς όχι μόνο συμπληρώθηκε ενδεκάδα, αλλά υπήρχαν και τρεις αλλαγές!!!

Τα πολλά κρύα και τα χιόνια ανάγκασαν τον Paltetanakis να κατέβει από το ποδήλατο και να καθίσει με πολιτικά ρούχα στον πάγκο της United.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
3) Kontakov
4) Ignasievic (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
5) Nectarinho
6) Manuel
7) Pate (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
8) Patetsinez (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
9) Petkov
10) Stafids
11) Savvidi (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
12) Tsobic
13) Paltetsanakis (ήρθε για τα κεράσματα του Kontakov)
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Kostiga (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου